Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon “ailece kitap” okudu

Afyonkarahisar Valiliği koordinasyonunda yürütülen

Afyonkarahisar Valiliği koordinasyonunda yürütülen “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” projesi kapsamında hafta sonu Afyonkarahisarlılar “Ailece Kitap” okudular

Afyonkarahisar’da tüm Türkiye’ye örnek olan 2020 Sevgi Yılı projesinin devamı olarak ilan edilen “2021 Afyonkarahisar Aile Yılı” projesi kapsamında her ay farklı bir tema ile bir dizi etkinlik düzenleniyor. Örnek proje kapsamında 10 Nisan Cumartesi günü saat 20:00’da “Ailece Okuyoruz” etkinliği gerçekleştirildi. Etkinliğe 7’den 70’e tüm Afyonkarahisarlılar büyük ilgi gösterdi. Protokol üyeleri ve vatandaşlar #afyonaileceokuyor etiketi ile sosyal medya üzerinden yüzlerce paylaşım yaptılar.
EROĞLU TORUNU İLE
BİRLİKTE KİTAP OKUDU
Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu da torunu Nil Azra Eroğlu birlikte kitap okuduğunu sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurarak, “Afyonkarahisar 2021 Aile yılında ailece kitap okumak gibi çok güzel bir faaliyet gerçekleşiyor. Aile bağlarını perçinlemek için güzel bir faaliyet. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Ben de bu faaliyete torunum Nil Azra Eroğlu’na masal kitapçığı okuyarak katıldım.” dedi.
ZEYBEK: EĞİTİCİ KİTAPLARIMIZIN SAYFALARINDA BULUŞTUK
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’te yaptığı paylaşımda, “2021 Aile Yılı kapsamında “#afyonaileceokuyor” sloganıyla hep birlikte eğitici kitaplarımızın sayfalarında buluştuk. Okuma özelliğimizi eğitici bir anlayışla gelecek nesillerimize miras bırakmak istiyoruz. Tüm halkımızı kitap okumaya davet ediyorum.” ifadelerini kullandı.
YÜZLERCE KİŞİ PAYLAŞIM YAPTI
Etkinlik kapsamında; Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar, Emirdağ Kaymakamı Osman Bilici, Çobanlar Kaymakamı Mücahit Öztürk, Sultandağı Kaymakamı Önder Koç, Bayat Kaymakamı Ömer Tekeş, Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya, Başmakçı Kaymakamı Ali Ekber Ateş, Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Afyonkarahisar İl Müftüsü Sinan Kazancı, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdür Feyzullah Dereci, Afyonkarahisar İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Erkan Tanyeri, Afyonkarahisar Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Kayar ve Afyonkarahisar PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunarak kitap okumanın önemine vurgu yaptılar.
KİTAP SETİ HEDİYE EDİLECEK
Öte yandan etkinliğe katılan Afyonkarahisarlılar arasından #afyonaileceokuyor etiketi ile sosyal medya üzerinden paylaşım yapan 10 aileye kitap seti hediye edilecek. Çekilişle ilgili ayrıntılı bilgi Valilik’in sosyal medya hesaplarından edinilebilecek.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti