Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon başladı, Gediz bitirdi – Kocatepe Gazetesi

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off
Afyon başladı, Gediz bitirdi

Türkiye Basketbol Ligi’nde Play-Off Grubu’na kalma mücadelesi veren Afyon Belediyespor dün İzmir deplasmanında Gediz Üniversitesi’ne konuk oldu. Afyon Belediyespor’da sakatlığı bulanan Marcus Hall kadroda yer alamadı. Maça çok iyi başlayan Belediyespor ikinci çeyrekte rakibinin öne geçmesine engel olamadı ve ilk yarı geride tamamladı. İkinci yarıda da pek etkili olamayan Afyon Belediyespor deplasmanda rakibine 84-66’lık skorla mağlup oldu.
Maça çok iyi başlayan Afyon Belediyespor rakibini çok büyük bir baskıyla oyundan düşürdü. İlk çeyreğin sonunda 14 sayı farkı yakalayan Afyon Belediyespor 11-25’lik skorla ilk çeyreği önde tamamladı.
İkinci çeyreğe ise Gedizliler çok hızlı başladı. 10 dakikada toplam 31 sayı kaydeden Gedizlilere Afyon Belediye ise 12 sayı ile cevap verebildi. İkinci çeyrekte oldukça başarılı olan Gedizliler ilk yarıyı 42-37’lik skorla önde tamamladı. İkinci çeyreğe 14 sayı geride başlayan Gedizliler soyunma odasına 5 sayı ile önde gitti.
İkinci yarıya hızlı başlamak isteyen Afyon Belediyespor farkı kapatarak öne geçmek için yaptığı ataklarda Gediz savunmasını geçmekte zorlandı ve hata yapmaya başladı. Gedizliler ise Afyon hatalarını değerlendirerek bulduğu 19 sayı ile farkı artırmaya devam etti.
Son çeyreğe 61-48’le üstün başlayan Gedizliler son çeyrekte ise 23 sayı kaydetti. Farkı kapatma fırsatı bulamayan Afyon Belediye ise son çeyrekte 18 sayı bulabildi. Maçın sonunda 84-66’lık skorla kazanan ekip Gediz Üniversitesi oldu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti