Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Belediye ilk mağlubiyetini aldı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele
Afyon Belediye ilk mağlubiyetini aldı

Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyespor İstanbul deplasmanında Acıbadem Üniversitesi’ne konuk oldu. İlk çeyreği rakibine kaptıran Afyon Belediye ikinci ve üçüncü çeyreği önde tamamladı. Son çeyreğe önde başlayan Afyon Belediyespor, Acıbadem Üniversitesi’nin hücumlarına engel olamadı ve maçı 76-72’lik skorla kaybetti. Afyon Belediyespor bu maçtan sonra 3’te 2 de kaldı.
Maça hızlı başlayan Afyon Belediyespor olurken ilk çeyreğin sonuna kadar üstünlüğü sürdü. İlk çeyreğin son anlarında ataklarını sıklaştıran Acıbadem öne geçmeyi başardığı gibi çeyreği 13-12 üstün tamamladı.
İkinci çeyrekte başa baş bir mücadele yaşanırken Afyon Belediye çeyreğin başında öne geçerek farkı artırdı. Çeyreğin son anlarında yine Acıbadem yüklense de Afyon Belediye, Acıbadem’in öne geçmesine engel oldu. İkinci çeyreğin sonunda 33-31 üstünlüğü bulanan Afyon Belediyespor soyunma odasına önde gitti.
İkinci yarıya hızlı başlayan ekip Acıbadem oldu. Üçüncü çeyreğin başında 8 sayı farkla arayı açan Acıbadem skoru 41-33’e getirdi. Yine periyot ortasından itibaren yüklenmeye ve rakibini hataya zorlayan Afyon Belediye öne geçerek farkı açmayı istedi. Acıbadem Afyon Belediye’nin farkı açmasına engel olurken Afyon Belediye üçüncü çeyreği 53-51’lik skorla yine üstün tamamladı.
Dördüncü çeyreğe Afyon Belediye üstün başlarken farkı araladı. Dördüncü çeyreğin 3. dakikasına Acıbadem farkı kapatmayı bildi. Skor 58-57’ye ulaşınca Afyon Belediye Teknik heyetinden mola geldi. Sonrasında gerçekleşen hücumlarda öne geçen Acıbadem, Afyon Belediyespor’un hücumlarında yaptığı savunma ile Afyon Belediye’nin öne geçmesine engel oldu. Maçın sonuna kadar üstünlüğünü sürdüren Acıbadem Üniversitesi maçı da 76-72 kazanarak bu sezon ilk galibiyetini aldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti