Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon belediyecilikte Türkiye’de birinci sırada yer alacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
“Afyon belediyecilikte Türkiye’de birinci sırada yer alacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak seçim çalışmaları kapsamında esnafla bir araya geldi.  Koçak, Örnekevler Mahallesi’nde hizmet veren Çağlayan Kahvehanesinde, çoğunluğunu emekli öğretmenlerin oluşturduğu bir grupla fikir alış verişinde bulundu.  
“DERSİMİZE ÇOK İYİ ÇALIŞTIK”
Afyonkarahiar halkı ile gönülden gönüle bağ kurduğunu ifade eden Koçak, vatandaşların istek ve şikayetlerini dinleyerek, “Allah’ın izniyle bütün sorunlarını aşmış bir Afyonkarahisar hayal ediyorum. 29 yıldır Ankara’da memleketimizi en iyi şekilde temsil ettim. Şimdi bilgi birikimimi ve deneyimlerimi Afyonkarahisar’a aktarma vakti geldi. Afyonkarahisar, belediyecilik alanında Türkiye sıralamasında birinci sırada yer alacak. Biz dersimizi çok iyi çalıştık. Sizlere hizmet etmeye talibiz. Allah alnımızın akıyla sizlere hizmet etmeyi nasip etsin.” dedi.
“HER MAHALLEYE KREŞ YAPACAĞIZ”
Vatandaşlara projelerini anlatan Koçak, her mahalleye kreş yapacaklarını çalışan annelerin, çocuklarını güvenle bırakabilecekleri kreşler tasarladığını söyledi.  Şehir merkezini adeta festival alanına çevireceğini belirten Koçak, “Yaşayan bir şehir istiyorum. İçine kapanan değil, yaşayan, tebessüm eden, mutlu ve huzurlu bir Afyonkarahisar hayal ediyorum. Projelerimizi gerçekleştirmek için sizlerin de desteğini bekliyorum. Halkından uzak değil, halkı ile iç içe olan bir Belediye Başkanı olacağım.” diye konuştu.  
“SORUNLARA KÖKLÜ
ÇÖZÜMLER GETİRECEĞİZ”
Olaylara hekim gözüyle baktığını dile getiren Koçak, “Afyonkarahisar’ın şu anki sorunları ateşi yüksek olan bir hastaya benziyor. Hastanın ateşi yüksekken tetkik yapmaya kalkışırsanız, hasta havale geçirir. Öncelikli olarak ateşini düşürmeniz gerekir. Biz de Afyonkarahisar’ın sorunlarını bu mantıkla çözeceğiz. Önce problemlerimizin ateşini düşüreceğiz. Daha sonra köklü çözümler için müdahalelerde bulunacağız.” ifadelerini kullandı.
Esnaf ziyaretleri kapsamında Aytemiz Petrol çalışanlarını ve Toros sucukları sahibi, aynı zamanda Örnekevler Mahallesi Muhtarı Kadir Toros’u da ziyaret eden Koçak, vatandaşlarla birebir fikir alışverişinde bulunarak, “Ayrım yapmadan herkese kapımız sonuna kadar açık” dedi.