Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon burçlarına zafer sancağını dikeceğiz”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
“Afyon burçlarına zafer sancağını dikeceğiz”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, Küçük Çobanlı Mahallesinde vatandaşlarla buluşarak projelerini mahalle halkına anlattı.
“HALKI SİYASETTEN SOĞUTTULAR”
Seçimden seçime halkını, memleketini hatırlayan siyasetçiler olduğunu belirterek sözlerine başlayan Koçak, “Siyasetten halkımızı soğutan seçimden seçime halkının yanına gelen, bölgelerini hatırlayan siyasetçilerdir.  Halbuki siyaset millete hizmet için vardır. ‘İnsanların en hayırlısı onlara en çok hizmet edendir’ düsturunun takipçisiyiz biz. 12 yıl siyasete ara vermiş ancak hizmete ara vermemiş bir kardeşiniz olarak nasip olursa 31 Mart’ta Afyonkarahisar burçlarına zafer sancağını dikeceğiz. Yerel seçim demek, içimizde hangimiz ehil ise, bu millete en iyi hizmeti kim yapabilecekse; hangimizin eğitimi, devlet deneyimi, yurt dışı çevresi ile yabancı yatırımcılar dahil olmak üzere, Afyonkarahisar’ı gerçekten bir yatırım ve cazibe merkezi haline dönüştürebilecekse, milletimiz onu bilir.” dedi.
“BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini dile getiren Koçak, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Biz tarih boyunca birbirine kardeşlik duygusu ile kenetlenmiş bir milletiz. Birlik olmalıyız, ancak birlik olursak kardeşlik rüzgarını tüm Türkiye’de estirebiliriz. Kucaklaşacağız. Birbirimize sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.
“AFYON’U DOĞALGAZA VE KÖMÜRE BAĞIMLI OLMAKTAN KURTARACAĞIZ”
Sıcak yuvalar, gülen yüzler sloganı ile başlattığı ucuz, sağlıklı, temiz ısınma projesini mahalle halkına anlatan Koçak, “Afyonkarahisar jeotermal enerji yönünden Batı Anadolu’nun en önemli jeotermal havzalarına sahiptir. Daha çok evin ısıtılması için yeni kuyular açıp, yeni mahallelere ısı merkezleri kuracağız, şehri ısınma konusunda kömür ve doğalgaza bağımlı olmaktan kurtulacağız.” şeklinde konuştu.
Mahalle sakinleri ile fikir alışverişinde bulunan Koçak, istişareye her zaman açık olduğunu vurgulayarak, Belediye’nin sorun çıkarmak için değil, çözüm için var olduğunu sözlerine ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti