Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, Bursa’da puan arayacak – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon, Bursa'da puan arayacak

Afyonkarahisarspor, yarın saat 14.30’da Bursa Nilüferspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek

Afyonkarahisarspor yarın Bursa Nilüferspor’la karşılaşacak. Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden ve ligde kalma savaşı veren Afyonkarahisarspor, yarın saat 14.30’da başlayacak müsabakada üç puan kovalayacak. Ligde zor şartlar altında mücadele veren ve son 6 haftaya sondan ikinci sırada düşme potasında giren Şimşek, Bursa Nilüferspor karşısında mutlaka galip gelmesi gerekiyor. Ligde kalması mucizelere bağlı olan Afyonkarahisarspor’da bu maçın hazırlıkları sona erdi. Afyonkarahisarspor, Bursa Nilüferspor maçı için bugün Bursa’ya gidecek. Bir gün Bursa’da kaldıktan sonra da maç saatini beklemeye başlayacak Afyonkarahisarspor, eksik kadrosuyla deplasmanda güçlü rakibinin karşısına çıkacak Afyon’da moraller PFDK’nın kararıyla da iyice bozulmuştu.

Mustafa hoca tribünde

Afyonkarahisarspor teknik direktörü Mustafa Meteertem, geçen hafta oynanan Tarsus İdmanyurdu müsabakasında maçın hakemine tepki göstermiş ve PFDK da Meteertem’i 3 maç soyunma odasına ve yedek kulübesine girmeme cezası vermişti. Mustafa Meteertem, Bursa Nilüferspor müsabakasında tribünden maçı izleyecek. Meteertem, yardımcılarıyla sürekli konuşarak takımını tribünden yönlendirecek.

İsmail, Gökhan, Mustafa yok

Afyonkarahisarspor’da sarı kart cezalısı üç as futbolcu yarın oynanacak Bursa Nilüferspor karşılaşmasında görev alamayacak. Tarsus İdmanyurdu maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Gökhan Köse, Mustafa Yaşar ve İsmail Hacıhafızoğlu bu müsabakada takımlarını yalnız bırakacaklar.