Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon cazibe merkezi olacak” – Kocatepe Gazetesi

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye
“Afyon cazibe merkezi olacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet İnkaya ve beraberindeki heyet ile Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.  Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay ile görüşen Koçak, “Afyonkarahisar’ın gelişmesi için yatırımların arttırılması şart. İlimiz dışındaki iş adamları ile görüşmeler yaparak, Afyonkarahisar’ımıza yatırım yapmalarını sağlayacağız.” dedi.
OSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Başkan Vekili İrfan Mutluer, Organize Sanayi Bölge Müdürü Ali Ulvi Akosmanoğlu ile fikir alışverişinde bulunan Koçak, “İlimizi birlikte güzelleştireceğiz. Dışarıdan gelen yatırımları arttırarak Afyonkarahisar’ımızı cazibe merkezi haline getireceğiz. Yalnızca çevre illerde değil, Türkiye genelinde konuşulacak bir Afyonkarahisar inşa edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
OSB’NİN GELİŞİMİNE
DESTEK OLACAĞIZ”
Koçak, OSB’deki firmaların Afyonkarahisar’ın önemli istihdam merkezlerinden olduğunu ifade ederek, Belediye Başkanı olduğunda iş adamları ile her zaman işbirliği içinde olacaklarını belirtti. Devlet yönetiminde devamlılığın esas olduğunu vurgulayan Koçak, “OSB’nin gelişimine destek olacağız. Verdiğimiz sözlerin daima arkasında duracağız. Afyonkarahisar’ımızın üreten bir şehir olabilmesi için ne gerekiyorsa bir fazlasını yapacağız. Sizlerin hizmetinde olarak ihtiyaç duyduğunuz her konuda destek vereceğiz. El birliği ile şehrimizi güçlendireceğiz” diye konuştu.  
Yeşilay, nazik ziyaretlerinden dolayı Koçak ve beraberindeki heyete teşekkürlerini iletti.