Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Derneği’nde nöbet değişimi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon Derneği’nde nöbet değişimi

Ankara Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nde Genel Kurul heyecanı yaşandı. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, başkanlık görevini Mehmet Ali Özerkan’a devretti

Ankara Afyonkarahisar ve ilçeleri Dayanışma Derneği’nde genel kurul yapıldı. 2009 yılından bu yana derneğin genel başkanı olan Mehmet Parsak, 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili seçilmesi dolayısıyla yeniden aday olmadı.
“BAŞARILI FAALİYETLER GERÇEKLEŞTİRDİK”
MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, “Dernek tarihinde ilk defa yapılan ve geleneksel hale getirdiğimiz oldukça başarılı faaliyetler gerçekleştirdik. Bu kapsamda dernek bünyesinde gençlik kolları ve kadın kolları oluşturduk. Geleneksel iftar yemekleri, Ege İlleri Tanıtım Fuarları düzenleyerek derneğimize güçlü bir miras bıraktık. İnanıyorum ki bu faaliyetlerimiz artarak devam eder. Dernek yönetimi olarak Afyonlular Konukevi’nin satıldığı 2012 yılından bu yana dernek merkezi olarak kullanılmak üzere derneğimizin kendi mülküne ait bir bina alabilmek için büyük uğraş verdik, inanıyorum ki yeni yönetim kurulu mülkiyeti derneğimize ait bir bina almayı başaracaktır. Ben, altı yıl boyunca birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyor, yeni yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum” diye konuştu.
PARSAK’A TEŞEKKÜR
Derneğin yeni genel başkanı Mehmet Ali Özerkan da “Yönetim kurulu listemize oy vererek, bizleri bu göreve layık gören siz değerli genel kurul üyelerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız derneğimizin faaliyetlerini artarak devam ettireceğiz. Ancak öncelikli hedefimiz mülkiyeti derneğimizin tüzel kişiliğine ait bir bina alabilmektir. Bunun için öncelikle tüm hemşehrilerimizin desteğiyle var gücümüzle çalışacağız. Bugüne kadar yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı başkanımız ve bundan sonra milletvekilimiz Mehmet Parsak’a teşekkür ediyorum” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

İŞTE YENİ YÖNETİM
Ankara Afyonkarahisar ve İlçeleri Dayanışma Derneği’nin yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
Mehmet Ali Özerkan İşadamı
İsmail Aydınkaş İşadamı
Salih Ünver TRT Yayın Sorumlusu
Fatih Gülkaya Maden Mühendisi
Samet Karpuz Stj. Avukat
Ramazan Tekeli İşadamı
Eren Özerkan İşadamı

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti