Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon dünyanın en büyük turizm fuarında yerini aldı

180’den fazla ülkedeki üst
Afyon dünyanın en büyük turizm fuarında yerini aldı

180’den fazla ülkedeki üst düzey nitelikli, turistik ürün alıcılarının buluştuğu 160 bin metre karelik alanda 26 salondan oluşan Türkiye’nin 3 bin 79 metrekarelik dev bir stant ile katıldığı fuarda ülkemizin ulusal tanıtım standının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş yaptı.
Kültür ve Turizm Bakanlığının destinasyon odaklı bir tanıtım anlayışıyla oluşturduğu 52. ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası’ndaki Türkiye standında, Afyonkarahisar Meeting Point (Buluşma Noktası) temalı tanıtımı ile yerini aldı. Afyonkarahisar’ın turistik ve kültürel değerlerinin yanı sıra standda ayrıca 1-2 Eylül 2018 tarihleri arasında İlimizde gerçekleştirilecek Dünya Motocross Şampiyonasının 18. Ayağı olan MXGP of TURKEY 2018: AFYON’un tanıtımı da fuar boyunca devam edecek.
Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun ziyaret ettiği Afyonkarahisar standındaki Motocross bisikleti büyük ilgi gördü. İlimizdeki termal otellerin Genel Müdürleri ile temsilcilerinin de katıldığı fuarda Afyonkarahisarlı turizmciler Afyonkarahisar standında yabancı tur operatörleri, seyahat acentaları, havayolu şirketleri ve turizmcilerle buluşma ve işbirliği yapma imkanı buldular.
Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilen ve 11 Mart’a kadar açık olan ITB Berlin Uluslararası Turizm Borsası’nda Türkiye standı ziyaret rekoru kırıyor.