Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Eğitim Vakfı, öğrencinin yanında

Afyon Eğitim Vakfı, öğrencinin yanında
Afyon Eğitim Vakfı, öğrencinin yanında

Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları ile Afyonkarahisar’daki sivil toplum kuruluşları, ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlamak maksadıyla İkbal Termal Otel’de bir araya geldi. Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Özer, bugüne kadar bin 752 öğrenciye burs verdiklerini söyledi

Afyon Eğitim Vakfı, diğer sivil toplum örgütleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi. Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nun eşi Esma Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban’ın da katıldığı toplantıda ihtiyaç sahibi öğrencilere burs sağlamak için bir kermes de düzenlendi.
1752 öğrenciye burs verildi
Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Başkanı Serpil Oruç, “Kadın Kollarımızın Kurucu Başkanı Tülay Oruç’tur. 1986’dan bugüne kadar bu faaliyetlerimizi yoğun bir şekilde devam ettirmekteyiz. Bugüne kadar Afyon Eğitim Vakfı, bin 752 öğrenciye burs vermiştir. Bu yıl itibariyle bursiyer sayımız 158’dir. Her yıl 20 öğrencisini Kadınlar kolu olarak bizler karşılamaktayız. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecek” dedi.
Afyon Eğitim Vakfı Kadın Kolları Kurucu Başkanı Tülay Oruç ise Afyon TED Koleji’ni yaptırıp TED’e teslim ettiklerini belirtti. (Kocatepe)