Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon ehline emanet olacak” – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
“Afyon ehline emanet olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve parti yönetimi ile birlikte Kızılören Belediye Başkanı ve aynı zamanda MHP Kızılören Belediye Başkan Adayı Ali Erol’u ziyaret etti. Başkan Erol yaptığı çalışmalar ve yeni dönemde yapacağı projeler hakkında Milletvekili Taytak’a bilgiler verdi.
31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Kızılören ilçesinde tekrar belediye başkanlığını kazanacaklarını söyleyen Başkan Erol, MHP’nin üretken belediyecilik anlayışı ile hizmet ettiklerini ve ilçe halkının memnun kaldığını vurguladı. Milletvekili Taytak ise Başkan Erol’un Kızılören’de önemli yatırım ve hizmetlere imza attığını ve ilçe halkı tarafından çok sevildiğini belirterek, Kızılören’de yeniden 3 hilalin dalgalanacağını ifade etti.
 “1 NİSAN SABAHI AFYONKARAHİSAR  EHLİNE EMANET OLACAK”
Milletvekili Taytak ve İl Başkanı Kocacan daha sonra Sandıklı ilçesine geçerek MHP Sandıklı Belediye Başkan Adayı Mustafa Gürel’in seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi. Milletvekili Taytak’ı başkan adayı Gürel ve partililer karşıladı. Seçim ofisinde vatandaşlarla sohbet eden Taytak daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. İlçe halkından başkan adayları Mustafa Gürel’e destek isteyen Milletvekili Taytak, “31 Mart seçimlerinden sonra Allah’ın izni ile belediyemizi yönetmeye başlayınca tüm hemşehrilerimde Sandıklı için yapacağımız hizmetleri görecek. Daha öncede belirttiğim gibi belediye başkan adayımız Mustafa Gürel’in projelerinin tamamını bilmekteyim. Bu projeler Sandıklı ilçemizde yaptığımız çalışmalar neticesinde işinin uzmanı olan kişiler ile hazırlanan vizyon projelerdir. Bende Afyonkarahisar’ın Milletvekili olarak bu projelerin takipçisi ve destekçisi olacağıma tüm vatandaşlarımız şüphe duymasın. 31 Mart seçimlerinde zafer ile ayrılacağımızı, partimizin ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey’inde düsturu olan üretken belediyecilik anlayışımız ile ilçemizi hak ettiği konuma getireceğiz. Şimdiden 31 Mart yerel seçimlerinin Ülkemize, Afyonkarahisar’ımıza ve Sandıklımıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.