Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Emniyetinden Büyük Operasyon, Araması Bulunan 13 Kişi Yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekepileri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan, adli para cezası ödemesi gereken ve ifadesi alınacak kişiler olmak üzere 13 kişi yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Emniyet ekiplerinin 26 Ocak-1 Şubat 2024 tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar sonucu haklarında yakalama kararı bulunan şahıslardan kesinleşmiş hapis cezası olanlar cezaevine teslim edilirken diğer şahıslarda adli makamlara sevk edildiler.

YAKALANAN ŞAHISLAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Şahıslardan iftira suçundan K.A, 2 yıl 1 ay, E.G, silahla tehdit suçundan 1 yıl 10 ay 15 gün, U.D, iftira suçundan 10 ay, A.F. T, çekle ilgili karşılıksız işlem yapılmasına sebep verme suçundan 14.790 TL adli para cezası ile aranmalarından dolayı yakalanarak cezaevine teslim edildiler.

İFADE VEREN ŞAHISLAR SERBEST BIRAKILDI

R.A adlı şahıs yakalandıktan sonra basit yaralama suçundan bin 680 TL adli para cezasını ödedikten sonra serbest bırakıldı. Taksirli öldürme suçu nedeniyle ifadesi alınacak şahıs N.D, A.K adlı şahsın ise Futbol ve Diğer Müsabakalarda Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet suçundan ifadesine yönelik aranması gerekçesiyle tebligat adresleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Aynı şekilde farklı suçlarla ilgili ifadelerine başvurulacak; D.B, H.K, T.P, N.D, N.D ve Z.Ö adlı şahıslar yakalanarak tebligat ya da ifadelerinin alınması akabinde serbest bırakıldılar.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti