Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, “Evet”te ilk 10’a girecek

Afyon, “Evet”te ilk 10’a girecek
Afyon, "Evet"te ilk 10'a girecek

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valiliği’ni ziyaret etti. Ziyareti takip eden basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, bir gazetecinin referandum ile ilgili “anket çalışması var mı, sonuçlar elinizde mi” sorusuna, “Anket çalışmaları, anket var, ama şu an da bir şey söylemiyoruz. Ama Afyonkarahisar’ın ilk 10’na gireceğini bekliyor, ümit ediyoruz” cevabını verdi. Bakan Eroğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e de “Öyle değil mi başkanım” diyerek referandum hedefini sordu. Bakan Eroğlu, bu sırada Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım’a “Sizin makanımızda siyaset yapıyoruz ama” dedi. AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ise, Yüksek Seçim Kurulu’nun kararına göre referandumun siyasi bir çalışma olmadığını belirtti. Özkaya’nın bu yorumuna ise Bakan Eroğlu, “O zaman hep birlikte evet diyor muyuz” sorusuyla karşılık verdi.
CHP’LİLER DE EVET DİYECEK
Afyonkarahisar’da referandum hedefinin yüksek tutulması gerektiğinin altını çizen Bakan Eroğlu, “Afyonkarahisar, ilk 10’da olmazsa” dedi, bir süre duraksadıktan sonra “Yatırımları ilk 10’a giren illerimize aktarırız. Biz Türkiye’nin bakanıyız” diye devam etti. Milletvekili Ali Özkaya’nın “AK Parti ve MHP’nin oylarının toplamı yüzde 81 ediyor” demesi üzerine Bakan Eroğlu, “Kütahya, yüzde 82 hedefi koydu. Ayrıca sadeve AK Partili ve MHP’liler değil, CHP’liler de ‘Evet’ diyecek. Üst yönetimi boşverin. Buradaki CHP’li vatandaşlar ile üst yönetimin bir bağlantısı yok” ifadelerini kullandı.
1 MİLYAR LİRALIK YATIRIM
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın büyük yatırımların açılışını yapmak üzere Afyonkarahisar’a geleceğini hatırlatan Bakan Eroğlu, “Afyonkarahisar’a çok büyük değer veren Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Çarşamba günü Allah nasip ederse Afyonkarahisar’a geliyor. Ama eli boş gelmiyor, Afyonkarahisar tarihinde en büyük açılışı yani rakamsal olarak en büyük açılışı kendisi yapacak. 1 milyar 12 milyon TL’lik 273 dev eserin açılışını yapacak. Bütün vatandaşlarımızı meydana davet ediyorum. Afyonkarahisar’a en büyük hizmet yapan Cumhurbaşkanımızdır bunu özellikle belirtmek isterim” diye konuştu.
BEREKETLİ BİR HAFTA
Hava durumu hakkında da bilgi veren Bakan Eroğlu, şu vurguları yaptı:
“Vatandaşlar Çarşamba günü gelirken buraya, Pazartesi, Salı, Çarşamba biraz hafif yağış gözüküyor Afyonkarahisar’da. Salı günü Akdeniz ve Ege’nin batı kesimlerinde yağış yok ama bütün Türkiye yağışlı, bugün zaten yağış her tarafta var. Çarşamba günü doğuya doğru kayıyor. Perşembe, Ege hariç yine yağış var. Cuma günü Marmara bölgesi hariç yağış var. Daha sonra Cumartesi ve Pazar yağışlar doğuya doğru kayıyor. Yani bereket var bu hafta, bereketli bir hafta. Tabi Afyonkarahisar’a da, Cumhurbaşkanımızın bereketi 270 tesis, 1 milyar 12 milyon TL ile inşallah açılış yapacağız. İstanbul’da bugün rüzgar var. Saatte 50 kilometreye varan bir de bir hassa İstanbul’un kuzey kesimlerinde, batı ve kuzey kesimlerinde kuvvetli yağış var. Bazı bölgelerde de kuvvetli yağış var mesela Osmaniye, Adana’da rüzgar ve kuvvetli yağış var. Bunu dışında Kahramanmaraş ve Malatya’da yağış var. Doğuda bazı bölgelerde ise kar ve karla karışık yağmur yağışı devam edecek.” >> Murat ARISOY’un Haberi

 

ÇALIŞKAN’DAN BAKAN EROĞLU’NA ARMAĞAN

Basın İlan Kurumu Afyonkarahisar Şube Müdürü Selami Çalışkan, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na, Eroğlu hakkında yazdığı bir haberi armağan etti.

 

BAKAN EROĞLU, LOKUM İKRAM ETTİ

 

Basın toplantısının ardından Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, basın mensuplarına tek tek lokum ikram etti.