Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Fırıncı Cinayetinde İddia Makamı İki Sanığın Cezalandırılmasını İstedi

Afyonkarahisar merkezde bir fırında çalışan Engin Taş’ı bıçaklayarak öldüren iki sanık hakkında iddia makamı mütaalasını verdi. Mütalaa da her iki sanığın üzerine atılı Kasten İnsan Öldürme suçundan mahkûmiyetleri ile tutukluluk hallerinin devamı istenildi

Afyonkarahisar merkezde bir fırında

Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 13 ay önce Ambaryolu’nda bir fırında çalışan Engin Taş’ı, feci şekilde bıçaklayarak öldüren iki sanığın yargılamasının üçüncü duruşması dün görüldü.

Üçüncü duruşmada şehir dışında olması nedeniyle daha önce dinlenemeyen tanık İ.S. dinlenildi. Esnaf olduğunu belirten İ.S, “Olay anında kapı önünde idim. Sanıklarla maktul arasında sözlü münakaşa yaşandı. Karşıya geçtiğim için bıçaklanmayı tam olarak göremedim.” dedi.

Tanık İ.S’ye Cumhuriyet Savcılığı’nda verdiği ifadesini hatırlatan Mahmeke Başkanı, “Savcılıkta verdiğiniz ifade de sanık S.Ç’nin bıçağı rast gele savurduğunu, diğer sanık V.Ç’nin de elinde bıçak tutuğunu belirtimişiniz.” sözleri üzerine, Tanık İ.S, “Mahkemede şu anda verdiğim beyan doğrudur.” diye konuştu. Maktul Engin Taş’ın ailesinin avukatı mahkemeden tanık İ.S’nin sanık yakınlarının baskısı altında kalmış olabileceğine dikkat çekerek tanığın olaydan sonra sıcağı sıcağına alınan ifadesinin dikkate alınmasını talep etti. Olay anının MOBESE görüntü incelemesini tamamlayan Ulusal Kriminal Büro raporunda sanıklar Suça Sürüklenen Çocuk (S.S.Ç) V.Ç. ile sanık S.Ç’nin maktul Engin Taş’ı bıçakladıklarına yer verildiği öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı mütalaasında; Sanık S.S.Ç V.Ç’nin üzerine atılı Cinsel Taciz suçunun düşmesine, sanık S.Ç ile birlikte V.Ç’nin üzerlerine atılı Kasten İnsan Öldürme suçundan mahkûmiyetlerine, tutukluluk hallerinin devamına V.Ç’nin TCK’nin ilgili maddesi gereğince değerlendirilmesini istedi. Sanık avukatlarının süre talebi nedeniyle ileri bir tarihte görülecek dördüncü duruşmada mahkeme heyetinin kararını açıklaması bekleniyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti