Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon güçlü Türkiye’den yana oy kullanacak

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
Afyon güçlü Türkiye’den yana oy kullanacak

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal ile Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu Bedesten ve Belediye çarşılarında esnafı ziyaret etti. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ile AK Parti Afyonkarahisar Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk’ün de eşlik ettiği ziyarette Hatice Eroğlu ve Hatice Özkal esnafla uzun uzun sohbet etti. Esnafa işlerin durumunu soran Özkal ve Eroğlu, hükümetin ekonomik hayata yönelik pek çok tedbiri aldığını hatırlattı. Yaz sezonuyla birlikte ekonomik canlılığın daha da artacağına değinen Özkal ve Eroğlu, çarşı esnaflarının talep ve isteklerini dinledi.
CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİ TÜRKİYE’YE ÇAĞ ATLATACAK
Esnafın yanı sıra Bedesten ve Belediye çarşılarında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Milletvekili Özkal ve Eroğlu; vatandaşlarla, yakından ilgilendiler. Renkli ve eğlenceli görüntülerin oluştuğu ziyaretlerde hem vatandaşlara hem de esnafa anayasa değişikliğini anlatan Milletvekili Özkal, vatandaşlardan değişikliğe destek vermelerini istedi.
Anayasa değişikliğiyle gelecek Cumhurbaşkanlığı sisteminin Türkiye’ye çağ atlatacağını ifade eden Özkal, “Atalarımız çağ, açıp çağ kapatıyordu. Bu tarihi geçmişten gelen bizler; ‘bugün dünyada olup biteni sadece izlemekle yetinecek miyiz?’bunu düşünmemiz lazım. Türkiye bugün tüm Müslüman ülkelerin ve tüm mazlum milletlerin tek umudu, tek koruyucusu konumundadır. Bu umudun ete kemiğe bürünmesi, Türkiye’nin güçlü ve lider bir ülke olabilmesi için yeniden çağ açıp çağ kapatabilecek bir yönetim sistemine ihtiyacımız var. İnşallah Türkiye, Cumhurbaşkanlığı sistemiyle bu çağın ötesine geçecek. Çağ atlayıp yeniden dünyada söz sahibi olan hatta çağları değiştiren millet olacağız” diye konuştu.
EROĞLU VE ÖZKAL’DAN
MHP’YE ZİYARET
Bedesten ve Belediye çarşısında vatandaşlar bir araya geldikten sonra Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu ile AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Mehmet Karagöz ve il yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulundular. AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ve AK Parti kadın kolları üyelerinin de katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Mehmet Karagöz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Anayasa değişikliğiyle ilgili hem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin hem de MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak’ın büyük sorumluluk aldığını ifade eden Başkan Karagöz, “Vatanın birlik ve beraberliği konusunda hiçbir siyasi partinin adının bile konuşulmaması lazımdır. Biz, ‘söz konusu vatansa gerisi teferruattır’ anlayışını benimsiyoruz. Türk devletinin 5 bin yıllık bir geleneği var. Önemli olan devletin bekasıdır” İfadelerini kullandı.
PARTİ DEĞİL ÜLKE MESELESİ
Halk oylamasının önemine değinen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun eşi Hatice Eroğlu, birlik ve beraberliğin her zaman bereket getirdiğini söyledi. Anayasa değişikliği sırasında AK Parti ile MHP arasına fitne sokulmaya çalışıldığını hatırlatan Milletvekili Özkal ise, “Anayasa çalışmaları tamamlanıp oylamaya geçildiğinde ya da referandum sürecinde; MHP’nin, AK Parti’ye oyun oynayacağı, görüş değiştireceğini iddia edenler oldu. Ancak Genel Başkan Devlet Bahçeli ve MHP yönetimi dik duruşunu bozmayarak, bu iftiralara en güzel cevabı verdiler. Bütün aksi yöndeki tezler boşa çıkartılarak; ülkemizin bekası, istiklali ve istikbali için, AK Parti ve MHP birlik ve beraberlik içinde hareket etmeyi başardı. Parti ayrımı gözetmeksizin ülkemizin geleceği için kenetlenerek mücadele ettiğimiz bu süreçte, vatandaşlarımızın anayasa değişikliğinin bir parti meselesi değil de ülke meselesi olduğunu anlamaları bu açıdan çok önemli” şeklinde konuştu.
Öte yandan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, önceki gece Sahipata TOKİ konutlarında Afyonkarahisarlı kadınlarla ev toplantısında bir araya geldi. Sahipata ve çevre mahallelerde oturan kadınların büyük ilgi gösterdiği toplantıda Milletvekili Hatice Özkal, anayasa değişikliğiyle ilgili bilgiler verdiği kadınlardan referandumda evet oyu vermelerini istedi. Anayasa değişikliğiyle ilgili Özkal’a sorular soran kadınlar, konu vatan ve millet olduğunda aksi yönde bir tercih yapmalarının mümkün olmadığını, kararlarının ‘evet’ olduğunu belirttiler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti