Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon halkının gönlüne dokunacak, çok önemli projeler hazırladım”

“Afyon halkının gönlüne dokunacak, çok önemli projeler hazırladım”
“Afyon halkının gönlüne dokunacak, çok önemli projeler hazırladım”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. Hüseyin Sezen’i makamında ziyaret etti.
“AFYONKARAHİSAR HAK
 ETTİĞİ YATIRIMLARI
ALMAYA DEVAM EDECEK”
Ziyarette konuşan AK Parti İl Başkanı Sezen, Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek’e sürecin hayırlı olmasını dileyerek tebrik etti. Sezen konuşmasında, “Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban şehrimize büyük kazanımlar sağlamıştır. Bu kazanımlar Afyonkarahisar tarihinde bugüne kadar görülmedik yatırımlardır. Sayın Belediye başkanımıza teşekkür ediyorum. 2019 Mart seçimlerinde de inşallah Allah’ın izni, halkımızın desteğiyle belediye başkan adayımız Mehmet Zeybek’i belediyemize başkan yapacağız. Afyonkarahisar halkı, hak ettiği şekilde en iyi yatırımları ve desteği almaya devam edecektir” dedi.
“AK PARTİ’DE GÖREV
İSTENMEZ VERİLİR”
Sezen’in ardından söz alan Zeybek ise, “Ben koltuğa değil hizmete talibim. Zira AK Parti’de görev istenmez görev verilir. Afyonkarahisar’da başarılı, ahlaklı ve şehrimize önemli hizmetler veren Belediye Başkanımız Burhanettin beyi başarılarından dolayı tebrik ediyorum. AK Parti’de koltuk değil hizmet yarışı vardır. Bu yarışta akyürekli kardeşlerimiz bayrağı devrederken koşmaya devam eder. Ben de Allah nasip eder de milletimiz uygun görürse alacağım bayrağı daha yükseğe taşıma gayreti içerisinde olacağım. Belediyecilik ekip işidir. Burhanettin bey bu işi İki dönemdir çok güzel yaptı. Biz de inşallah elimizden geldiğince yüreğimiz, gönlümüz yettiğince Burhanettin bey’den alacağımız bayrağı daha yükseğe taşıma çabası içerisinde olacağız. Çok önemli projeler hazırladım. Her biri Afyonkarahisar halkının gönlüne dokunacak projeler. Projelerimizi inanıyorum ki halkımızda memnuniyetle karşılayacaklar.  Bu vesile ile İl Başkanımız Sayın Hüseyin Sezen’e de çok teşekkür ediyorum. Bu zorlu ve kritik süreçte en büyük ve en önemli görevler Sayın İl Başkanımıza düşüyor. Allah yar ve yardımcımız olsun.” ifadeleri kullandı.