Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, hayvancılıkta önde gelen iller arasında

Afyon, hayvancılıkta önde gelen iller arasında
Afyon, hayvancılıkta önde gelen iller arasında

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afyonkarahisar Ticaret Borsası tarafından yaptırılan Canlı Hayvan Borsası’nı ziyaret etti. Ziyarette Afyonkarahisar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hüseyin Arap da hazır bulundu.
ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, “ATB Canlı Hayvan Borsası’nın bir model olacağını ve Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip, sektördeki arz-talep dengesini koruyacak. Ayrıca bugün burada bulunduğumuz alan 50 bin metrekare ile dünyanın en iyi 3 canlı hayvan borsasından biridir. Bizler hayalimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz ve yaptığımız bu işle gurur duyuyoruz” dedi.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba da, “Canlı Hayvan Borsası, hayvancılığın ülkemiz için büyük bir önem arz ediyor, Afyonkarahisar da hayvancılıkta önde gelen illerden birisidir. Bu örnek tesisi ülkemize kazandırdığı için ATB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mühsürler’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.