Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon için yeni umut: FLEXKOM

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon için yeni umut: FLEXKOM

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve FLEXKOM yetkilileri dün bir basın toplantısı düzenleyerek “FLEXKOM indirim kartı ile Afyonkarahisarspor’a her ay düzenli olarak para girdisi olacak” dediler

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül ve Türkiye geneli faaliyet gösteren FLEXKOM indirim kartı şirketinin yetki-lileri dün bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında Flexkom kart yetkilisi Hasan Karacak’ın projesiyle Afyonkarahisarspor FLEXKOM kart sahiplerinin her alışverişte yüzde 20 indirim kazanacakları ve her alışverişin yüzde 5’inin kulübün hesabına gideceği bildirildi. Afyonkarahisarspor’un düzenli bir gelire sahip olmadığını bildiklerini ifade eden Flexkom kart yetkilisi Hasan Karacak yaptığı açıklamada “Ben Afyonkarahi-sarlıyım. Bu takımda yöneticilik de yaptım. Bu düşüncemi belediye başkanımıza geldim açtım ve o da onay verdi. İnşallah Afyonkarahisar-spor’a büyük faydası dokunacak bir proje” dedi.
Çoban:” Şu an itibariyle güzel bir proje”
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Hasan Karacak’ın anlattığı kadarıyla güzel iş olduğunu belirterek şu şekilde konuştu: “Afyonkarahisarlı hemşehrimiz ve spor camiasının yakından tanıdığı Hasan Karacak bey Çarşamba günü bizi ziyaret ederek çeşitli illerde o illerin spor kulüpleri yararına düzenlenen bir faaliyetten bahsetti. Bu elimizde görmüş olduğunuz FLEXKOM kartları ile bu kartların sahibi firma ilimizdeki yerel esnafla, tüccarla, marketçiyle bu tür mağazalarla antlaşma yaparak bu kart sahipleri gittikleri mağazalarda marketlerde indirim hakkı elde ediliyor bu kartları Afyonkarahisarspor adına bastırılıp çok cüzi bir bedelle halkımıza satılacak hem bu cüzi bedelli kart satışından Afyonkarahisarspor gelir elde ediyor. Hasan Bey bu kartı bizlere anlattı. Afyonkarahisarspor kulüp Başkanı Hikmet Bülbül ile kendileri görüştüler Eskişehirspor ile bu konuda anlaştığını Afyonkarahisarspor ile de antlaştı. Afyonkarahisarspor kulübüde Eskişehir’de olduğu gibi olacaktır” dedi.
Hasan Karacak: “Afyon’un sıkıntılarını bildiğim için böyle bir proje geliştirdim”
Şirket sorumlusu Hasan Karacak yaptığı açıklamada; “Afyonkarahisarspor’un içinde bulunmuş olduğu mali krizler geçen hafta gittiğim bir kurumun toplantısında benim de bulunduğum toplantıda bu projeden Afyonkarahisarspor’un faydalanmasını istedim sağolsun sevgili başkanım bu konuda bizlere çok büyük bir destek verdi. Bu tür spor kulüpleri bu tür sistemlerle bu tür proje-lerle bu projeden olduktan sonra bazı yerlere başvurmadan iş yapacaklarını düşünüyorum. O yüzden değerli halkımızın değerli esnafımızın olaya olumlu bakması bu kartlarla ilgili Afyonka-rahisar halkına yardımcı olmalarını bekliyoruz. Biz de Afyonkarahisarspor’da değişiklerle ilgili çalışmalar yapacağız büyük markalar ile şu anda görüşmelerimiz var bununla birlikte İstanbul, Ankara, İzmir gibi büyükşehirlerde de var. Ben şahsım olarak bu bölgelerde şirketin bana vermiş olduğu yetki ile böyle çalışmalar yaptık. Bende Afyonlu olarak Afyonkarahisarspor’da görev yapmış birisi olarak Afyonkarahisar-spor kulübünü düşündüm. Sevgili başkanıma çok teşekkür ediyorum böyle bir projede bizimle ilgilendiği için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Nermin Doğan: “Afyonkarahisar-spor’u dünyaya
tanıtacağız”
Şirket sorumlusu Nermin Doğan da FLEXKOM, Afyonkarahisarspor’a özel olarak bir kart hazırlayacağını ve bu kart sayesinde de Afyonkarahisarspor’un tüm dünyaca tanınacağını dile getirdi. Doğan “Burada amacımız Afyonkarahi-sarspor’a maddi destek sağlamak. Afyonkarahisarspor’a her ay 10 Bin ile 50 Bin TL arasında bir gelir olacak. Türkiye’de değil dünyada reklamını yapacağız Afyonkarahisarspor’un. Ben esnaflarımızı gerçekten buraya davet ediyorum bu projeden sadece Afyonsporumuz değil müşterimiz esnafımız ve herkez kazanacak. Ben buradan gerçekten başkanımıza basınımıza ve Hasan Karacak’a teşekkür ediyorum hayırlı olmasını diliyorum”dedi. Kulüp yetkilileri FLEXKOM hakkında detaylı bilgi almak isteyen taraftarların, esnafların 0532 368 2805 numaraları numaralardan bilgi alabileceklerini söylediler.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti