Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon içinde 400 kilometre – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon içinde 400 kilometre

Ramazan Bayramı’nda Afyonkarahisar’ın yanı sıra 11 ilçeyi ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar il sınırları içinde yaklaşık 400 kilometre yol yaptı. Binlerce kişiyle bayramlaşıp Afyonkarahisar’a 5 müjde veren Eroğlu, bayramın son gününde hem Afyonkarahisarlılar’ı hem de Antalyalılar’ı hızlı tren müjdesiyle mutlu etti

Bayramın ikinci günü olan 9 Ağustos’ta Afyonkarahisar’a gelen Bakan Eroğlu, bayramlaşma törenlerine katıldı. Her milli ve dini bayramda yatırım müjdeleri veren Bakan Eroğlu bu kez de geleneği bozmadı. Bayram hediyesi olarak Afyonkarahisar’a 69 milyon TL değerinde 5 tesis müjdesi veren Eroğlu, bayramdan sonraki Pazar günü vatandaşlara ulaşım alanında yaptıkları hizmetleri anlatırken hem Afyonkarahisar’a hem de Antalya’ya da hızlı tren müjdesi verdi.
AFYON BÜTÜN BÜYÜK
ŞEHİRLERE HIZLI TREN
Veysel Eroğlu, hükümetin ulaştırma alanında yaptığı yatırımlardan övgüyle söz etti. Ulaşımın her alanına yatırım yaptıklarını ifade eden Eroğlu, özellikle Afyonkarahisar ile Isparta arasındaki yolların yapımının büyük oranda tamamlandığını söyledi. Duble yollarla seyahatin hem daha güvenli hem de daha kısa sürede yapılır olduğunu hatırlatan Eroğlu, “Kısa süre önce Afyonkarahisar, Kütahya ve Uşak’ın kullanımı için uluslararası Zafer Havalimanı yapıldı” dedi.
Ankara- Afyonkarahisar hızlı tren hattının da aralıksız devam ettiğini vurgulayan Bakan Eroğlu, “Bu hat sonra İzmir’e doğru devam edecek. Ayrıca Eskişehir- İstanbul hızlı tren hattının yapımı tamamlandıktan sonra Eskişehir- Afyonkarahisar hızlı tren hattı da yapılacak. Böylece Afyonkarahisar hem Ankara hem İstanbul hem de İzmir’e hızlı trenle bağlanacak” diye konuştu.
ANTALYA İSTANBUL’A
HIZLI TRENLE BAĞLANACAK
Ankara-Afyonkarahisar hattının yapımının ardından Afyonkarahisar-Antalya hızlı treni hattının yapılacağını anlatan Eroğlu sözlerini şöyle sürdürdü, “Afyon kavşak noktası olmak üzere Antalya’dan Ankara, İzmir ve İstanbul’a hızlı tren seferleri yapılacak. Afyonkarahisar yolların kesişme noktası olduğu gibi hızlı trenlerin de kesişme noktası olacak. Afyonkarahisar’la birlikte Antalya’nın da ulaşım imkanları kolaylaşacak. Tüm büyük ve önemli şehirlerimiz trenle birbirine bağlanacak.” (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti