Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon internet fenomenlerinin gözdesi

Afyon internet fenomenlerinin gözdesi

 

 

Sosyal medya platformlarında 1 milyon takipçisi bulunan ve aslen Afyonkarahisarlı olan “adamoxi” rumuzlu fenomen, “Karlar Altında Türkiye” içeriği ile Afyonkarahisar’ın turizm merkezlerini gezerek, şehrin eşsiz manzaralarını takipçileri ile paylaştı.
AFYONKARAHİSAR KARLA
KAPLI BİR BAŞKA GÜZEL
Turizmin yeni gözdesi noktası olan Afyonkarahisar, içerisinde barındırdığı gizemli Frig Vadisi, Emre Gölü, Ayazini gibi tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri şehrin gastronomisi, termali ile buluşunca sosyal medya fenomenlerinin ilgi odağı oluyor. Sosyal medyada 1 milyon takipçisi bulunan ve Türkiye’nin çeşitli bölgelerini gezerek tanıtım vidoları çeken medya fenomen Adamoxi’nin “Karlar Altında Türkiye” içeriği ile çıktığı yolculuğun ilk duraklardan birisi de Afyonkarahisar oldu. Gizemli şehir Afyonkarahisar’ın eşsiz, güzelliklerini karlar altındayken gezen Adamoxi, “Afyonkarahisar -15 derece de bile muhteşem manzaralara sahne oluyor” dedi. Afyonkarahisar’ın farklı konseptleri ile unutulmayacak sıra dışı deneyimlere ev sahipliği yaptığını belirten Adamoxi Afyonkarahisar’ı gezerken hazırladığı içeriği ileriki günlerde takipçileri ile paylaşacak.
Afyonkarahisar gezisinde Vali Gökmen Çiçek’i de ziyaret eden, sosyal medya fenomeni memleketi Afyonkarahisar’da kendisine verdiği desteklerinden dolayı Gökmen Çiçek’e teşekkür etti. Fenomen, Çiçek’e ‘Afyon’da kışın nereye gidilir?’ sorusunu yönelttiği dakikaları sosyal medya hikâyesinde takipçileri ile paylaştı.
Afyonkarahisar gezisini tamamlayan adamoxi isimli fenomen sosyal medya hikayesinde şu ifadelerde bulundu,” Afyon yolculuğumuz dün gece donmamız dışında çok keyifli geçti. +8’den -15’i gördük… Bazen yaptığımız delilik mi acaba diyoruz biz de’
>> Şeyda Yeşilçay’ın haberi