Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Lisesi mezunlarından Öğretmenler Günü’ne anlamlı hediye

Afyonkarahisar’ın köklü eğitim kurumu

Afyonkarahisar’ın köklü eğitim kurumu olan Afyon Lisesi’nin 1986 yılı mezunları 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel bir video hazırladı

 

Afyon Lisesi 1986 yılı mezunları Öğretmenler Günü Buluşması adlı videonun kurgusu Afyon Lisesi mezunlarından Levent Tekdemir tarafından yapıldı.
Videoda tarihi Afyon Lisesi’nin 2. Abdülhamid Han döneminde 1894 yılında “Karahisar-ı Sahip Rüştiyesi” olarak kurulduğu, okul isminin 1923 yılında İlmiye Heyeti toplantısında “Afyonkarahisar Sultanisi” olarak değiştirildiği bilgileri hatırlatıldı. 1933 yılından beri lise olarak hizmet veren okulun, binlerce insanın hayatına yön verdiği ifade edilerek Afyon Lisesi’ne hizmet eden tüm öğretmenlere teşekkür edildi.
24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan videoda okula hizmet veren öğretmenlerin fotoğraflarına da yer verildi. Bestesi Şener Demir’e, güftesi Hadan Alaçam’a ait olan “Biz Öğretmeniz” adlı marşın düzenlemesini Afyon Lisesi mezunlarından Hüseyin Başkadem yaparken, videoda marşı bir başka Afyon Lisesi mezunu solist Ersoy Saklıca seslendirdi. Videoda; “Kıymetli öğretmenlerimiz ve onların yetiştirdiği öğretmen arkadaşlarımız; Öğretmenler Gününüz kutlu olsun. Ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz.” ifadelerine yer verildi.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti