Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Lisesi’nde yılsonu sergisi – Kocatepe Gazetesi

Afyon Anadolu Lisesi’nde okuyan
Afyon Lisesi’nde yılsonu sergisi

Afyon Anadolu Lisesi’nde okuyan ve kurs gören öğrencilerin yaptığı resimler yılsonu sergisinde Afyonkarahisar halkının beğenisine sunuldu. Serginin açılışına; Milli Eğitim Şube Müdürleri Gürbüz Bıdık, Hikmet Tuncer, Ahmet Fevzi Özdemir, Afyon Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Bingül, müdür yardımcıları, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.
Açılış öncesinde konuşan Afyon Anadolu Lisesi Müdürü Turgay Bingül, “Açılışını yaptığımız sergide 2017-18 yılında resim öğretmenimiz Orhan Karaarslan ve öğrencilerimizin yoğun gayretleriyle oluşturdukları gerçekten el emeği göz nuru diyebileceğimiz eserler var” dedi.
Bingül’ün konuşmasının ardından kurdelekesildi. Ardından eserleri müdürlere tek tek anlatan Afyon Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Orhan Karaarslan, resimlerin nasıl yapıldığını, hangi materyallerin kullanıldığını anlattı. Sonrasında sergi hakkında bilgi veren Afyon Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Orhan Karaarslan, “Hafta içi iki gün resim kursumuz var. Buradaki resimlerimizin bir kısmı kursa gelen öğrencilerin resimleri bir kısmı da okulumuz öğrencilerimizin eserleridir. Sergimizin amacı insanlara resmi sevdirmek, Afyon’da resim kültürü pek yok. Park Afyon’da da sergi açtım. İnsanlar resimlere çok kısa bakıp geçiyorlar, inceleme yok. Bunu için Afyon’da resim kültürü oluşturmak istiyoruz. Resmi sevdirmek için çaba gösteriyoruz”dedi.