Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon MADEF’ten Vali Güner’e ziyaret

Afyon MADEF’ten Vali Güner’e ziyaret
Afyon MADEF'ten Vali Güner'e ziyaret

Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Başkanı Ercan Köseer Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Akyol, Mustafa Kodeş, Recep Tekeş ve Halil Akkaş ile MADEF Afyonkarahisar İl Temsilcisi Murat Tercan makamında kabul etti.
Ziyarette İstanbul Maltepe Kültür Alanı’nda 6-10 Eylül 2016 tarihleri arasında, Afyonkarahisar’ı tanıtacak ve Afyonkarahisarlıların daha çok kaynaşmalarını sağlayacak ‘Afyon Tanıtım Günleri’ düzenlemeyi planlayan Afyon Marmara Dernekleri Federasyonu (MADEF) Yönetimi, etkinlikle ilgili Vali Güner’le görüş alışverişinde bulundu.
‘Afyon Tanıtım Günleri’ hakkında detaylı bilgiler veren Afyon MADEF Başkanı Ercan Köseer, etkinlikte, Afyonkarahisar’ın kültürel değerlerini ve yöresel lezzetlerini tanıtacaklarını belirtti. İlk kez düzenleyecekleri tanıtım etkinliğini geleneksel hale getirmeyi düşündüklerini söyleyen Başkan Köseer, kentin tanıtımı açısından bu tür etkinliklerin son derece önemli olduğunun altını çizdi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Güner ise faaliyetlerinden dolayı Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Yönetimini tebrik ederek, ‘Afyon Tanıtım Günleri’ etkinliğinin Afyonkarahisar’ın tanıtımına katkı sağlamanın yanında, Afyonkarahisar’lıların birlik ve beraberliği içerisinde bir organizasyonun düzenleneceğini, bu anlamda da kente katma değer sağlanacağına inandığını belirtti.
Ziyaret sonunda nazik kabullerinden dolayı Vali Güner’e teşekkür eden Afyonkarahisar MADEF Başkanı Ercan Köseer, ziyaretin anısına hediye takdim ederken Vali Güner tarafından da heyete Afyonkarahisar’ı tanıtıcı CD, broşür ve kitapçıklar takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)