Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon merketde 2+1 daire çoklu şekilde satılacak

Afyonkarahisar merkezde 105 metrekare

Afyonkarahisar merkezde 105 metrekare 2+1 daire icradan satılıktır çoklu şekilde satılacak.

 

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre; 1 Nolu Taşınmazın Özellikleri:  Afyonkarahisar il merkezinde, 186 ada, 1 parselde Sadıkbey Mahallesi 1.755,45 metrekare arsa üzerinde kurulu A blok zemin 1 Nolu Bağımsız Bölüm borçlu hissesi tam olan meskendir.

Sobalı olan ve henüz boş durumda olan mesken daire 105,73 metrekare inşaat alanlıdır. Daire giriş kapısı çelik kapıdır, 2 oda, 1 salon, kömürlük, antre, hol, mutfak, banyo, tuvalet-lavabo mahallinden oluşmuştur. İç kapıları ahşap Amerikan panel kapı, pencereleri pvc doğramadır. Tüm mahallerin duvarları ve tavanları alçı sıvalı boyalıdır. Salon ve oda tabanları ahşap laminant parke kaplamadır. Antre, hol, mutfak zemin kaplaması seramiktir. Mutfakta mermerit tezgâh ile tezgâh alt ve üst dolapları mevcuttur. Banyo zeminleri seramik duvarları duvar fayansı kaplamadır.

Klozetle duş teknesi vardır. A blok zemin kat | nolu bağımsız bölüm boş durumdadır. Taşınmazın arsa incelemesinde; Taşınmaz imar planı içerisinde, eğimli bir topoğrafik yapıdaki bölgenin, Afyon-Kütahya yoluna görebilecek hâkim tepededir. Bloklar arasındaki kilitli parke yolları yapılmıştır. Herhangi bir ulaşım ve altyapı sorunu yoktur. Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Afyonkarahisar-Kütahya karayoluna yaklaşık 100 metre mesafede olduğu, yakınında Alila Termal Otel, Korel Termal Otel ile Dündar Termal Tesisleri, Özdilek, Afium gibi AVM ile İkbal Termal Otel, Oruçoğlu Termal Otellerine de yakın konumdadır. 2 Nolu Taşınmazın Özellikleri:  Çobanlar ilçesinde, 700 ada, 300 parselde, Karadede Mahallesi, Köyiçi Mevki 217,28 meterkare arsa vasfında borçlu hissesi 3/16 olan taşınmazdır. Tapu kayıtlarında arsa cinsinde olduğu belirlenen taşınmazın üzerinde, 10.70 metre x 10.50 metre ebadında 112,35 metrekarelik yığma kargir ev cinsinde yapı inşaatına başlanılmıştır. Bu yapının zemin katının kaba inşaatı tamamlanmış, 1. katın tuğla duvarları örülmüş, duvar hatılları ve kat plaka betonu eksiktir. Ancak zemin katın yol cephesinden 3 metrelik kısmın, araç muhafaza mahalli için ayrılmış olduğu, buna göre zemin katın ev olarak kullanılacak kısmın 7.50 metre x 10.70 metre 80.25 metrekarelik, araç muhafaza mahallinin ise 32.10 metrekare olduğu, I.nci katın inşaat alanı 112,35 metrekaredir. Arsa ilçe merkezinde, alışveriş, eğitim ve resmi kurumlara yürüyüş mesafesindedir. Herhangi bir alt yapı ve ulaşım sorununun yoktur. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. 3 Nolu Taşınmazın Özellikleri: Çobanlar ilçesinde 742 ada, 221 parselde, Yavuzselim Mahallesi, Dombey Öldüren Mevkiinde, tarla vasfında 3.286,31 metrekare borçlu hissesi 3/16 olan taşınmazdır. Tapu kayıtlarında tarla cinsinde olduğu belirtilen taşınmazın, imar durumu incelendiğinde ayrık 2 katlı yapılaşma alanı içerisindedir. Taşınmaz civarında 2 katlı yapılaşmalar seyrekde olsa mevcuttur. Taşınmaz mevcut durumu itibariyle düz meyilsiz derin toprak profilinde killi tınlı toprak
yapısındadır. Sulama imkânı bulunan tarımsal faaliyetler için engelleyici faktörler olmayıp, 1. sınıf arazi vasfındadır. Kıymet takdiri tarihi itibarı ile üzerinde mısır ekili olduğu tespit edilmiştir. Ayrıca taşınmazın üzerinde 22 adet kavak ağacı 15-20 yaşlarında, 4 adet, 8-10 yaşlarında kayısı ağaçları bulunmaktadır. Taşınmaz üzerinde herhangi bir yapılaşma mevcut değildir. Taşınmazın herhangi bir ulaşım ve alt yapı sorunu yoktur. Her türlü belediye hizmetlerinden yararlanır konumdadır. Taşınmazın ilk satışı Afyonkarahisar Adliyesi 1. katta bulunan Mezat Salonu’nda 2 Aralık 2021 tarihinde 10.20-10.25 saatleri arasında yapılacak. Satış olmazsa ikinci satış aynı yer ve saatte 28 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

 

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti