Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon önemli misafirleri ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon önemli misafirleri ağırlayacak – Kocatepe Gazetesi
Afyon önemli misafirleri ağırlayacak

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’nin 41 Şube Başkanı ve 17 ilçe de ki temsilcileri hafta sonu Afyonkarahisar’da ağırlanacaklar. Öte yandan bu akşam Afyonkarahisar Belediyesi öncülüğünde Şehitler Gecesi düzenlenecek

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı dernekte düzenlediği basın toplantısında 41 Şube Başkanı ve 17 ilçenin dernek toplantısında biraraya geleceğini açıkladı.
TOPLANTILARDA
YAPILACAK
Dernek Başkanı İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar’ın cumhuriyetin kurulup Kurtuluş Savaşı’nın başladığı topraklar olduğunu kaydetti. Kumartaşlı, bu anlamda Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Genel Merkezi öncülüğünde 41 ilde bulunan Şube Başkanlarını, 17 ilçe de bulunan dernek temsilcilerini Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı sponsorluğunda beş yıldızlı termal bir otelde ağırlayacaklarını açıkladı. Bugün başlayacak ve üç gün sürecek olan organizasyon hakkında bilgi veren İsmail Kumartaşlı; “23-25 Ekim tarihleri arasında Türkiye genelinde ki şube başkanları, dernek temsilcileri ilimizde misafir edeceğiz. Misafirlik süresince toplantılarımız olacak. SGK’dan üst düzey uzman yöneticiler tarafından dernek başkanlarına bilgilendirme toplantısı yapacaklar. Personel Daire Başkanlığı yetkililerince de son atamalar ve kanunu gelişmeler hakkında bilgilendirme yapılacak.” dedi.
ŞEHİTLER
GECESİ BUGÜN
Program dahilinde Kocatepe’ye çıkılacağını belirten Kumartaşlı şöyle konuştu: “Yarın öğleden sonra Kocatepe ve Afyonkarahisar şehir turu düzenleyeceğiz. Misafirlerimizi hoş bir şekilde ağırlayarak uğurlamayı planlıyoruz. Belediye Başkanlığımızın öncülüğünde bugün Aşure Günü akşamında yani bugün Kapalı Spor Salonu’nda dünya birincisi hafızların katıldığı bir Şehitler Gecesi programı gerçekleştirilecek.Tüm şehitlerimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim okunacak. Bu vesile ile tüm Afyonkarahisar halkına şehit aileleri ve gazilerimize programa katılım için çağrıda bulunuyoruz.” diye konuştu.
>> Burcu AYDIN haberi