Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Pazar’ı konuk ediyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon Pazar'ı konuk ediyor

Spor Toto 3. Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Afyonkarahisarspor, yarın Pazarspor’u konuk edecek. Saat 13.30’da başlayacak mücadele Afyon Atatürk Stadı’nda oynanacak

Afyonkarahisarspor, yarın çok önemli maçta Pazarspor’la karşılaşacak. Bu sezon ligde yalnızca kalmak için mücadele eden Afyonkarahisarspor, dün son antrenmanını gerçekleştirdi. Geçen hafta Aydınspor deplasmanından puansız dönerek taraftarlarını üzen ve maddi sıkıntılarla boğuşan Mor-beyazlı ekip, Pazarspor maçında galip gelerek Aydınspor mağlubiyetini unutmak istiyor. Taraftarlarını sevindirmek için Pazarspor maçına çıkacak Şimşek, Pazarspor müsabakasında ne pahasına olursa olsun galip gelmek niyetinde. Mor-beyaz-lılar, yarın oynanacak maçta taraftarlarından tam destek bekliyor. Saat 13.30’da başlayacak müsabakanın hazırlıklarını dün tamamlayan Afyonkarahisarspor’da 3 futbolcunun büyük bir olasılıkla görev yapamayacağı öğrenildi. Sakatlığı olan Serdar ile kırmızı kart cezalısı İlyas’ın bu müsabakada forma giyemeyeceği öğrenildi. Tolga’nın ise hafif bir sakatlığı bulunduğu bu futbolcunun da durumunun maç saatinde belli olacağı ifade edildi. Afyonkarahisarspor, Pazarspor müsabakasını kazanması halinde ligde kalmak adına büyük bir avantaj elde etmiş olacak.

Bilet fiyatları düştü haydi maça

Mor-beyazlı ekip bu Pazar günü Pazarspor’la çok önemli bir maça çıkacak. Ligde kalmak adına sıkıntılı bir dönemden geçen Afyonkarahisarspor, taraftarlarının desteğine de büyük ihtiyaç duyu-yor. Bunu bilen Afyonkarahisarsporlu yöneticiler, Pazarspor müsabakasında bilet fi-yatlarına indirime gideceği bildirildi. 5 TL olan bilet fiyatlarının 2 TL’ye düşürüldüğü ifade edildi. Konuyla alakalı Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül de bir açıklama yaptı. Hikmet Bülbül şöyle konuştu: “Taraftarlarımızı, artık takımımızın yanında görmek istiyoruz. Bu müsabaka çok önemli. Ligde kalmak için çırpınan takımlarına Afyonkarahisarlıların sahip çıkmalarını istiyoruz. Bilet fiyatlarında indirime gittik. 5 TL olan bilet fiyatını 2TL’ye indirdik. Pazar günü oynanacak bu önemli müsabakada herkesi bekliyoruz. Tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi Afyon Atatürk Stadı’nda maçı izlemeye davet ediyoruz. Bu takım tüm Afyonkarahisarlılarındır” diye konuştu.

Bülbül: “Bu maçı kazanmak zorundayız”

Afyonkarahisarspor Kulüp Başkanı Hikmet Bülbül, Pazarspor müsabakasını kazanmayı çok istediklerini ve bu amaçla sahaya çıkacaklarını söyledi. Hikmet Bülbül, “Aydınspor müsa-bakasında iyi oynamamıza rağmen hakem hataları ve diğer etkenler de bir araya gelince bu maçı kaybettik. Şimdi Pazarspor müsabakasına çıkacağız ve bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak istiyoruz. Futbolcularımıza güveniyoruz. Pazarspor buraya puan için gelecek bunu da biliyoruz. Ama bizim hedefimiz bu maçı ne pahasına olursa olsun kazanmak” diye konuştu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti