Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Polisi fuhuşa geçit vermiyor

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda fuhuş yapan kişiler yakalandı

 

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda 0545 419… numaralı telefonun fuhuş amaçlı olarak kullanıldığı tespit edildi.
SEANS BAŞI 200 LİRA
Müşteri kılığına giren polis tespit edilen numarayı aradığında telefonu açan kişi kendi yerinin olduğu, para karşılığı cinsel birliktelik amaçlı görüştüğünü ve 3 kişi olduklarını seans ücretlerinin 200’şer TL olduğunu söyleyerek, müşteri sandığı polisleri Erenler Mahallesi’ne davet etti.
Polis ekipleri belirtilen adreste U.Y., M.C. ve S.Ç. isimli kişileri yakaladılar. Şüpheliler, birbirlerine müşteri yönlendirdiklerini ve para karşılığı ilişkiye girdiklerini beyan ettiler. U.Y., M.C. ve S.Ç. hakkında “Fuhşa Teşvik Aracılık veya Zorlama” suçundan işlem yapıldı. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

YASAL UYARI

Kocatepe Gazetesi’ne ait haberlerin alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır. Haberlerin belirli bir kısmını alarak yada başlığını değiştirerek veyahut alt üst edilerek de (gazeteci tabiri ile takla attırıp) alınıp/kopyalanıp başka yayın organlarında kullanılması halinde de yasal yollara başvurulacaktır. Telif hakkı davası açılacaktır.