Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon polisi moral gecesinde bir araya geldi

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında
Afyon polisi moral gecesinde bir araya geldi

Polis Haftası etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü’nce NG Afyon Otel de Polis Moral Gecesi düzenlendi. Yönetici, amir ve polis memurlarının aileleriyle birlikte katıldıkları gece de il protokolü ve işadamları Afyonkarahisar Polisini yalnız bırakmadı.
Afyonkarahisar Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız eşi Yeliz Yeşim Yıldız, Emniyet Müdür Yardımcıları ve eşleri konukları kapıda karşıladı. Daha sonra Gürsel Yıldız ve eşi tüm konuklarla tek tek ilgilendi. Programın açılışında konuşan İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız, Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümünde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti. Yıldız şöyle konuştu: “Özellikle Afyonkarahisar’a geldiğim günden beri teşkilatıma gösterilen sıcaklık ve samimiyetten dolayı bir kere daha teşekkür etmek istiyorum. Bizler emniyet mensupları olarak vatandaşın namusunu, malını, canını korumak adına gerekirse canımızı, kanımızı vereceğimizi tüm arkadaşlarım adına taahhüt ediyorum. Afyonkarahisar için ne yapsak azdır. Tüm katılımcılara teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız. Tüm teşkilatım adına sizleri çok sevdiğimi belirtiyorum.”
İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız’a işdamları tarafından Türk Polis Teşkilatının 174’üncü kuruluş yıldönümü nedeniyle çiçek verildi. Polis Moral gecesinde Türk Popüler Müziğinin sevilen isimlerinden Berkay sahne aldı. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti