Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Postası, şehrin ilk dijital gazetesi olacak

Afyon Postası, şehrin ilk dijital gazetesi olacak

Afyon Postası’nın Sahibi Nail Azbay, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Azbay, “Afyon Postası olarak, şehrin gelişimi noktasında nitelikli yayıncılık yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada teknolojiyi en üst düzeyde kullanmaya çalışıyoruz. Sosyal medya araçları, mobil uygulamalar ve canlı yayınlarımızla Afyon’un ilk dijital gazetesi olmaya çalışıyoruz” dedi

 

Goril Medya’nın ve Afyon Postası adlı dijital gazetenin sahibi Nail Azbay, gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti. Ziyarette Afyon Postası’nın Genel Yayın Yönetmeni Kemal Baykara ve Gazetenin Editörü Mustafa Karaçam da hazır bulundu.
“ŞEHRİN GELİŞİMİNE KATKI SUNMAK İSTİYORUZ”
Ziyarette konuşan Nail Azbay, şunları söyledi: “Afyon’da uzun yıllar çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalıştık. Buralarda edindiğimiz birikimleri ortaya koyarak Goril Medya’yı kurduk. Goril Medya’nın bir ayağı gazetecilik faaliyeti olacak. Bu faaliyetlerin yer alacağı alan ise Afyon Postası’dır. Biz dijital bir gazete olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda sosyal medya hesaplarımızı güçlendirerek yola çıktık. Bütün bu alt yapıyı oluşturduktan sonra canlı yayınlar yapabileceğimiz bir reji sitemi kurduk. Oluşturduğumuz stüdyoda önemli konu ve konukları belirleyerek yayınlar yapmaya başladık. Tüm sosyal medya hesaplarımızın tamamında eş zamanlı olarak yayınlar yapıyoruz. Bu yayınlarımızla şehrin hem fiziki hem de fikir alt yapısının gelişmesine katkı sunmayı hedefliyoruz. Teknolojiden maksimum düzeyde yararlanmaya çalışıyoruz. Afyonkarahisar basın camiası çok güçlü bir camia. Bu camianın ve şehrin gelişmesi noktasında bir tuğla da biz koyabilirsek ne mutlu bize. İnşallah yeni yıllar birlikte farklı çalışmalarımız da olacak. Adım adım düşüncelerimizi hayata geçireceğiz” dedi.
“BU MESLEĞİN
DÜRÜST İNSANLARA
İHTİYACI VAR”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocatepe Gazetesi’nin Sahibi Sezer Küçükkurt, “Afyon Postası çizgi olarak güzel gidiyor. İyi insanları iyi yerlerde görmek isteriz. Bu camianın doğru ve dürüst insanlara ihtiyacı var. Bu işi layıkıyla yapabilecek insanlara ihtiyaç var. Bu anlamda sizlere başlarılar diliyorum. Allah muvaffak eylesin.” dedi.