Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon protokolü’nden İstanbul çıkartması – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon protokolü’nden İstanbul çıkartması

Afyonkarahisar protokolü sinemanın duayen ismi Türker İnanoğlu’nun konuğu olarak İstanbul’a gitti. Türker İnanoğlu’nun daveti üzerine İstanbul’a giden heyet Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

“Bay Sinema”nın konuğu oldular
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Mustafa Solak, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Demirayak sinemanın duayeni “Bay Sinema” Türker İnanoğlu’nun konuğu oldular.
Afyon Kocatepe Üniversitesi, 29 Kasım 2011 tarihinde Afyonkarahisar Sanayicileri ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Demirayak’ın sözlü ve yazılı talebinin ardından, AKÜ Senato kararıyla Türk sinemasının duayen isimlerinden olan Türker İnanoğlu’na “Fahri Doktora” unvanı vermişti.
AKÜ ile işbirliği sürecek
AKÜ tarafından kendisine “Fahri Doktora” unvanı verilen sinemanın duayeni “Bay Sinema” Türker İnanoğlu bu kez kendisine ev sahipliği yapan Afyonkarahisar protokolüne ev sahipliği yaptı. AKÜ tarafından kendisine verilen “Fahri Doktora” unvanında dolayı teşekkür eden İnanoğlu, Üniversite ile işbirliklerinin devam edeceğini söyledi.
Afyonkarahisar protokolüne muazzam bir ev sahipliği sergileyen “Bay Sinema” Türker İnanoğlu, konukları ile yakından ilgilenirken öğle yemeğinde ünlü sinema ve Tiyatro sanatçısı Zeki Alasya’da bulundu. Protokol heyeti akşamda Türker İnanoğlu’nun sahibi olduğu TİM’e giderek Cem Yılmaz’ın gösterisini izlediler.
Aydoğan’a hayırlı olsun ziyareti
Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Mustafa Solak, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve AFSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Demirayak’ın bir diğer ziyareti de Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanı Halil Aydoğan’a oldu.
Vakıfbank Yönetim Kurulu Başkanlığına atanan Afyonkarahisar eski milletvekili Halil Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan heyet yeni görevinde başarılar dilediler. Son yılların yükselen yıldızı olan Afyonkarahisar’ın yıldızının yükselmesi için üzerlerine düşeni yapacağını belirten Halil Aydoğan gerçekleşen ziyaretten dolayı heyete teşekkür etti. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti