Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon Sağlıkta Da Değişim Yaşayacak”

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, seçimi kazanırsa şehrin sağlık hizmetlerinde de değişim yaşayacağını, sağlıkta hizmet kalitesini artırmak için gerekenleri yapacaklarını belirtti.

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye

İYİ Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Alper Yağcı, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Ali Tuncer ile akademik ve idari personeli ziyaret etti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Adayı Yağcı, şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar coğrafi konumu itibariyle sağlık alanında önemli bir şehirdir. Afyonkarahisar’ın bu alanda daha fazla yatırıma ve modernizasyona ihtiyacı var. Gelişen teknolojilerin, yeterli doktor ve sağlık çalışanının istihdamının sağlandığı ve vatandaşların her anlamda en iyi hizmeti aldığı bir Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi yapısını oluşturmak için atılması gereken adımları değerlendirdik. Geleceğin doktorlarının ve sağlık çalışanlarının yetiştiği üniversitemizin ihtiyaçlarını öğrenmeye çalıştık. Öncelikle Belediye Başkanı olduğumuzda yerel yönetim olarak üzerimize düşeni yapmaya, merkezi yönetimden de ihtiyaçların giderilmesi noktasında taleplerimizi iletmeye söz verdik. Şehrin değişimi kadar hizmetlerin kalitesinin de değişim zamanının geldiğini dile getirdik. Eğer seçimi kazanırsak şehrimizin sağlık hizmetlerinde de değişim yaşayacağız. Sağlıkta hizmet kalitesini artırmak için gerekenleri yapacağız. Vatandaşımız değişimi isteyecek bizde değişimin ihtiyaçlarını hayata geçireceğiz.”

“Afyon Sağlıkta Da Değişim Yaşayacak”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti