Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon sucuğuna sahip çıkacağız”

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, şehrin önde gelen sucuk üreticilerinin
sorunlarını dinledi. Taytak, “Afyonkarahisarımızın sucuğuna sahip çıkacağız” dedi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Afyonkarahisar Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler ve şehrin önde gelen sucuk üreticisi firmaları ile bir araya geldi. Cumhuriyet, İkbal, Ahmet İpek Sucukları’nın temsilcileri ve ATB Başkanı Mehmet Mühsürler ile bir araya gelen Taytak, sucuk üreticilerinin sorunlarını dinledi. Ziyarete MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan ve İl Başkan Yardımcısı iş insanı Doğan Şimşek’te hazır bulundu.
“İFŞA EDİLEN FİRMALAR MARKA
VE İSİM OLARAK İFŞA EDİLSİN”
Afyonkarahisar’ın önde gelen sucuk firmalarının yaşadıkları problemleri ve çözüm yollarını kendisiyle paylaştıklarını kaydeden Taytak, “Türkiye’de sucuk denince akla ilimiz gelmektedir. Sucuk ilimizin bir markası olmuştur. İlimizde üretim yapan sucuk firmalarımızda ülke genelinde markalaşmışlardır. Sucuk üreticilerimiz yaşadıkları problemleri bize aktarmışlardır. Bizler de Meclis’te komisyonda yaşanan bu sıkıntıları çözüm yolları ile birlikte gündeme getireceğiz. Firmalarımızın yaşadığı sıkıntıları gidermeye çalışacağız. Tarım Bakanlığı tarafından ifşa edilen firmaların sadece firma ismi olarak değil, marka ve isim olarak ifşa edilmesini istediler. Çünkü ifşa edilen firmalar Afyon sucuğu ile karıştırılıyor olmasıdır. Afyonkarahisarımızın sucuğuna sahip çıkacağız.” dedi.
ÜRETİCİLER HASSASİYETE
TEŞEKKÜR ETTİ
Cumhuriyet, İkbal ve Ahmet İpek Sucukları’nın temsilcileri ise sucuk üreticilerinin sorunlarını dinlediği için Milletvekili Mehmet Taytak’a teşekkür etti. Duyarlılığından dolayı Taytak’a teşekkür eden Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler şöyle konuştu: “Sayın Vekilimiz firmalarımızın yaşadığı sıkıntıları birinci ağızdan dinlemiştir. Bu duyarlığından dolayı sayın vekilimize teşekkür ederim. İlimiz için önem arz eden bir konudur. Afyon için bu şahıs meselesi değil ülke meselesidir.”
MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, şehir için önemli marka olan Afyon sucuğuna sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek sorunların çözülmesi noktasında ellerinden gelen çalışmayı göstereceklerini ifade etti.
>> Kocatepe Haber Merkezi