Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon tarihi ve kültürel açıdan zengin bir il”

“Afyon tarihi ve kültürel açıdan zengin bir il”
“Afyon tarihi ve kültürel açıdan zengin bir il”

Afyonkarahisar Sandıklı Hüdai Kaplıcası Termal Park Otel’de Eğitim seminerine katılmak için Sandıklı ilçesine gelen Sayıştay Başkan Yardımcısı Erol Akbulut ve Sayıştay Bölüm Başkanlarından Yücel Turhan, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu’nu makamında ziyaret etti

Bilgi alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan Vali İrfan Balkanlıoğlu; “Bir çok ilin kesişim noktası olan fakat çoğu kez teğet geçilen Afyonkarahisarda görülmeye değer tarihi ve kültürel zenginlikler var. Afyonkarahisarda olmak bir ayrıcalıktır” dedi. Devam etmekte olan eğitim seminerinin Afyonkarahisar’ın güzel ilçelerinden Sandıklı’da olmalarının memnun edici olduğunu belirten Vali Balkanlıoğlu, misafirlerine her fırsatta Afyonkarahisar’a uğramaları tavsiyesinde bulundu.
Sıcak karşılamalarından dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkür eden Sayıştay Başkan Yardımcısı Erol Akbulut, Afyonkarahisar’ın birçok yerini gezme imkanını bulduğunu, Anadolu’nun temel özelliklerini gösterdiğini, hem tarihi hemde kültürel yönünden çok zengin bir il olduğunu vurguladı. (Kocatepe)