Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, tebrik kartıyla da tanıtılıyor

Afyonkarahisarlıların zaman zaman talep
Afyon, tebrik kartıyla da tanıtılıyor

Afyonkarahisarlıların zaman zaman talep ettiği “şehri yansıtan tebrik kartları”, PTT Afyonkarahisar Başmüdürlüğü tarafından basıldı. Ulu Cami, Karahisar Kalesi, eski Afyon Evleri, Kocatepe Şehitliği, Frig Vadisi, İmaret Camii, Anıtpark ve Utku Anıtı gibi farklı mekan ve bölgelerin tanıtımının yapıldığı tebrik kartları, PTT merkezlerinden edinilebiliyor.
TURİSTLER ŞEHRİN
FARKINDA DEĞİL
PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, “Tebrik kartlarında kullanılan fotoğrafların tamamı profosyonel çekim. 13 ayrı bölgemiz ve mekanımızın fotoğrafı çekildi. Bunların tamamı Afyon’un Türkiye ve dünya çapında bilinirliliğini artırmayı amaçlıyor. Burası Kurtuluş Savaşı’nda Büyük Taarruz’un başlatıldığı yerdir. Buradan geçen yabancı ve yerli turistler bunun farkında değil” dedi.
TEBRİK KARTLARININ
YERİ AYRI
Örsdemir, şehrin tanıtımı için gayret göstereceklerini hatırlatarak “Biz termal otellerimizle de, alışveriş merkezlerimizle de görüşeceğiz. Afyonkarahisar’ın bilinirliliğini artırmak amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşların gönderi veya posta ücretini kendileri ödüyorlar, tebrik kartları PTT’den oluyor.
Anılarda pul ve kart ayrı bir yer tutar” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un Özel Haberi

KİŞİSEL PUL
BASTIRABİLİRSİNİZ
PTT Afyonkarahisar Başmüdürü Mehmet Örsdemir, kişisel pul uygulamasının da başladığını belirtti. Örsdemir, “Kişisel pul üretimi de yapılıyor. Evlenenler, doğum günü olanlar, şirketler kendileri ile ilgili pul bastırabiliyorlar. En az 25 adet bastırılıyor. 25 ve katları olarak ilerliyor. İnsanların kendi özel günlerini yansıtan özel pullar olması önemlidir. Yaklaşık 2 haftada pullar basılıyor. Çok güzel bir anı” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti