Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Ticaret Lisesi mezunları 45 yıl sonra Erkmen’de buluştu

2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü, bugün Erkmen Belediyesi’nin ev yapıldı.

2024 Yılı Afyon Ticaret

2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü, bugün Erkmen Belediyesi’nin ev yapıldı.
2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü kutlama programı öğleden sonra saat 14.00’de Erkmen Belediyesi Veysel Eroğlu Parkı’nda başladı.
2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü programı; Seçkin Köse, Fatma Kalcı Sivritepe, Mahmut Emin Birliktir, Arif Yavaş, Ahmet Nuri Gök, Mehmet Ülgen, İbrahim Ünlüer, Ayhan Koçdur, Kamil Ay, Ayhan Türker, İbrahim Atay, Mehmet Yetişkin, Muhsin Gedikkaya, Orhan Küçüksağrıcı, Ramazan Şerif Şekerci, Ramazan Ülger’den oluşan Tertip Komitesince organize edildi.

2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü, bugün Erkmen Belediyesi’nin ev yapıldı.
“BAYRAM HAVASINDA HARİKA BİR GÜNÜ YAŞADIK”
Programın açış konuşmasını 1979 yılı Afyon Ticaret Lisesi mezunu Erkmen Belediye Başkanı Yücel Şahin yaptı. Başkan Şahin, “Bu işe vesile olan değerli tertip komitesi üyelerine başta Mahmut Emin Birliktir kardeşimiz olmak üzere emeği geçen herkese bu vesile ile teşekkür ediyorum. Kendileri böylesi bir organizasyon yapacaklarını söylediklerinde bizde mutlu olduk ve uzun zamandır görmediğimiz dostlarımızla Erkmen beldemizde kucaklaştık, hasret giderdik. Çok farklı bir gün oldu. İnsan yıllar önce görmediğini görüp kucaklaşınca, bir bahaneyle bir araya gelince kendisini çok farklı hissetiyor. Bence harika bir gün geçirdik. Vesile olanlara tekraren teşekkür ediyorum. Hakikaten de bayram havasında bir günü birlikte yaşadık Herkesin yüzü eski dostunu gördüğünde güldü. İnsanların yüzünü gülerek karşılayabilmek kadar güzel bir şey yok. Allah hepimizin güldürsün.” dedi.
“İLK KUTLAMAYI 2005 YILINDA YAPTIK”
Seçkin Köse, programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Değerli öğretmenlerimle, sevgili arkadaşlarımla, 2024 yılı Afyon Ticaret Liseler günümüz kutlamasında birarada olmaktan son derece büyük bir mutluluk duyuyorum. Biz Afyon Ticaret Liseler olarak 2005 yılında ilk toplantımızı yaptık. Onun akabinde birkaç toplantı daha yapıldı. Bu toplantılarda emeği geçen Savaş Demiroz ağabeye, Süleyman Kırlıoğlu’na ve tertip komitesi üyelerine çok teşekkür ederim. Uzun bir aradan sonra Mahmut Emin Birliktir, Ramazan Şerif Şekerci, Yücel Şahin, Fatma Karcı Sivritepe ve tertip komitesi üyesi arkadaşlarımızın desteğiyle Erkmen’de 2024 yılı günümüzü kutlamaktan dolayı son derece mutluyuz. Tertip komitesi üyelerine ve tüm katılımcılara katkıları nedeniyle teşekkür ediyorum.”
“SİYASET KONUŞULMAMASI İÇİN HİÇBİR SİYASİYİ ÇAĞIRMADIK”
ESKKK Başkanı AK Parti Belediye Meclis Üyesi Mahmut Emin Birliktir, Afyon Ticaret Lisesi’nde 1980 yılında 3/C sınıfında birlikte okuduğu arkadaşlarıyla biraraya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Birliktir, şunları kaydetti: “Okulumuzdan mezun olan öğrencilerden biri olan Erkmen Belediye Başkanımız Sayın Yücel Şahin, geldi konuştuk. Ticaret Lisesi mezunlarını okul gününde kendisinin büyük bir zevkle ağırlayacağını ifade etti. Tüm Ticaret Lisesi mezunları adına sınıf arkadaşımız, dostumuz, Değerli Belediye Başkanımız Yücel Şahin’e teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın da belirttiği gibi çok güzel duygular yaşıyorum. 45 senedir görmediğimiz arkadaşlar var. Onları gördük, mutlu olduk. Duygulandık, anılarımızı paylaştık. Bunu geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz. Komite olarak da burada karar vereceğiz. Hangi periyotta yapacağımızı kararlaştıracağız. Ben başta bizi yetiştiren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Sayın Başkan’a teşekkür ediyorum. Katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Haklarını ödeyemeyeceğimiz öğretmenlerimiz sağ olsunlar. Programımıza hocalarımız, müdürlerimizde katıldılar. Onlara teşekkür ediyorum. İyi bir gelenek olacağına inanıyorum. Hiçbir siyasi ismi çağırmamamızın sebebi de burada siyaset konuşulmasının istenilmemesidir. Sadece arkadaşlıklar, dostluklar konuşulsun istedik. İyi bir mezuniyet buluşması oldu. Katılan herkesi kutluyorum.”
“45 YIL SONRA BİRARAYA GELMEKTEN MEMNUNUZ”
İş insanı MHP Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyesi Halil İbrahim Baykara, yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu: “Afyon Ticaret Lisesi mezunları olarak bizleri 45 yıl sonra bir araya getiren başta Tertip Komitesi ve Erkmen Belediye Başkanı Sayın Yücel Şahin’e çok teşekkür ederim. Bugün benim için bir gerçek anlamda bir bayram havasında geçti. Çok güzel bir toplantıya katıldık. Azımsanmayacak sayıda bir katılım var. Bunun böyle devam etmesini umuyorum, çok mutluyum. Herkese teşekkür ederim. Ben 1980 mezunuyum. 1980’den bu tarafa görmediğimiz arkadaşların yüzünü görmüş olduk. Onlarla muhabbet ediyor, eski günleri yâd ediyoruz.”

2024 Yılı Afyon Ticaret Liseliler Günü, bugün Erkmen Belediyesi’nin ev yapıldı.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti