Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon ticarette aşama kaydediyor – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon ticarette aşama kaydediyor

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Organize Sanayi Bölgesi ile Canlı Hayvan Borsası’nın yanı sıra işletmeleri de ziyaret etti. Yazıcı, Afyonkarahisar’ın geldiği noktayı gözlemleme fırsatı buldu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Afyonkarahisar’daki temasları çerçevesinde Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret etti. Yeşilay’ın Beyaz Saray Restaurant’ta ağırladığı Yazıcı, daha sonra Cumhuriyet Tesisleri’ni gezdi. Cumhuriyet markalı Afyon Sucuğu ve Afyon Pastırması’nın nasıl üretildiğini inceleyen Yazıcı, “Söğüş sucuk” ürünüyle de objektiflere poz verdi.
MERMER VE ŞEKERLEMEYİ İNCELEDİ
Aslen Eskişehirli olan ancak Afyonkarahisar’da yatırımcı olan Sesemar’ı da ziyaret eden Yazıcı, mermerin işlenmesi hakkında bilgiler aldı. Aynı zamanda makine de üretilen Sesemar’daki gezisinden sonra Yazıcı, İkbal Şekerleme’ye gitti. Afyon Lokumu’nun ham hâlinden paketlenme işlemlerine kadar tüm ayrıntıları müşahade eden Yazıcı, şekerleme teknolojisini inceledi.
ÖĞRENCİLERLE
SOHBET ETTİ
Bakan Yazıcı, Sayın Prefabrik yetkililerinden de bilgi aldıktan sonra ESOB’un yanındaki Özel Park Sağlık Meslek Lisesi’ni ziyaret etti. Yazıcı, Mehmet Özkal ile bir süre konuştu, ardından da okuldaki öğrencilerle sohbet etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti