Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon tiyatroya doyacak – Kocatepe Gazetesi

Afyon tiyatroya doyacak – Kocatepe Gazetesi
Afyon tiyatroya doyacak

Mehmet Tanır, müdürlük olarak kültürel faaliyetlere önem verdiklerini belirtti. Tanır, Ocak ayının son haftası ile Şubat ayının ikinci haftası arasında 3 tiyatro oyununun Afyonkarahisar’da sahneleneceğini kaydetti
OYUNLAR HALKLA BULUŞTURULUYOR
İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Mehmet Tanır, ilde kültürel faaliyetlere önem verdiklerini, bu doğrultuda çalışmaların hız kesmeden sürdüğünü kaydetti. Tanır, “Afyonkarahisarlı hemşehrilerimizi kültür ve sanatla buluşturma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bünyemizde oluşturduğumuz Kabare Tabure Tiyatrosu ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Diğer taraftan Kültür ve Turizm Bakanlığımıza bağlı Devlet Tiyatroları’nın oyunlarını halkımızla buluşturuyoruz” dedi.
ÜÇ AYRI OYUN SAHNELENECEK
Sahnelenecek oyunlar hakkında bilgi veren Tanır, “23 ve 24 Ocak’ta ‘Profesyonel’ isimli oyunu sergileyeceğiz. 10 Şubat’ta Bursa Devlet Tiyatroları oyunu ‘Sara’yı Evlendirmek’ oyununu sergileyeceğiz. Her 2 oyun için tam bilet 7,5 lira, öğrenci bileti ise 4,5 lira olarak belirlendi. Bu çerçevede toplumun her kesiminin tiyatro oyunlarımıza ilgi göstereceğine inancımız tamdır. 14 Şubat’ta ise ‘Bir Çocuk Oynuyor’ oyunu ile çocuklarımızı şenlendireceğiz. Bilgi için İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüz ile Müdürlüğümüze bağlı Turizm Danışma Bürosu’na başvurulabilir” diye konuştu.