Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Ülkü Ocaklarında BAYRAK DEĞİŞİMİ

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl

Ülkü Ocakları Afyonkarahisar İl Başkanı Abdurrahman Timur Bayram görevini Oğuz Kağan Diler’e devretti

 

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım’ın katılımıyla Afyonkarahisar Ülkü Ocakları İl Başkanlığında devir teslim töreni gerçekleştirildi.
“ÜLKÜ OCAKLARI HER ZAMANKİNDEN GÜÇLÜ”
Devir teslim töreninde konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Cumhur İttifakı’nın vermiş olduğu güç ile beraber devlete ve millete hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını ifade ederek, “Ülkü Ocakları her zamankinden daha güçlü ve kuvvetlidir. Bir taraftan Türkistan davasına düşman olanların, Avrupa’nın, Amerika’nın, Rusya’nın Çin’in Ülkü Ocakları’nı hedef tahtasına koymasından da gurur duyuyoruz. Çünkü biz kuruluş felsefemize bağlıyız. Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Liderimiz Devlet Bahçeli ’nin izinden giden Türk gençliğiyiz. Onlar bizi hedef tahtasına koyduklarına göre doğru yoldayız demektir. Hedeflerimize ulaşmak için çalışmaktayız.” dedi.
“OCAKLARDA KALİTELİ BİR GENÇLİK YETİŞTİRİLİYOR”
Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: “Bugün Ocağımıza geldikten sonra ciddi anlamda genç bir nüfusun bizlere karşıladığını gördük. Bundan da büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Artık aileler çocuklarını getirip ocağa teslim ederek; devletine ve vatanına faydaları birey olsun istiyorlar. Ocaklarımızda çok kaliteli bir genç nüfus yetişmeye başladı. Eğitimlerimiz, sosyal faaliyetlerimiz ve dini değerlerimizin öğretilmesi üzere gençlerimize önemli bir eğitimden geçiyoruz. Bir taraftan bağımlılık ile mücadelede Ülkü Ocaklarımız en ön safta mücadelesini devam ettirmektedir. Ocak Başkanımız Timur Bayram ve yönetimine şimdiye kadar Afyonkarahisar da Ülkücü Hareketi lakıyla temsil ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başkanlık görevini devir alan Oğuz Kağan Diler’e de başarılar diliyorum.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi