Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon ürünleri sanal markette pazarlanabilir

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki ay
Afyon ürünleri sanal markette pazarlanabilir

Afyonkarahisar’da yaklaşık iki ay önce göreve başlayan PTT Başmüdürü Mehmet Örsdemir, birim müdürleri ile birlikte tanışma kahvaltısı düzenledi.
PTT KENDİNİ YENİLİYOR
Mehmet Örsdemir, Afyonkarahisar PTT Başmüdürlüğü’nün 375 personel, 19 merkez, 17 şube ve 61 acente olmak üzere toplam 97 işyeri ile hizmet verdiğini söyledi. Şirketin; Posta, kargo-kurye ve bankacılığın yanında Kayıtlı Elektronik Posta (KEP), e-tebligat, PTTCELL, Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) gibi hizmet alanları ile ihtiyaçları karşıladığını belirten Örsdemir; “Afyonkarahisar halkına hizmetlerimizi en iyi şekilde sunma amacındayız. Halkımızın ihtiyaçlarını karşılama ve sürekli yeni projeler üretme çabasındayız” dedi.
EKONOMİ VE
TANITIMA KATKI
PTT hizmetleri kapsamında yapılan işlemleri Afyonkarahisar halkının bilmesinin çok faydalı olacağını söyleyen Örsdemir; “Halkımıza götürdüğümüz hizmetlerle ne tür işlemler yapıldığının bilinmesinde çok fayda görüyoruz. Bunlarla ilgili Afyon ekonomisine ve halkına katkı sağlamak amacıyla e-Ptt AVM, kişisel pul çalışmalarımızı devam etmekte. Bu tanıtımların mermerin ve termalin başkenti olan Afyonumuza katkı da bulunacağına inanıyorum. İnşallah daha iyi ve güzel etkinliklerde hep birlikte olacağız. Davetimize katılan basın mensuplarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
ŞUBE SAYISI ARTACAK
Halka daha fazla ulaşma adına şubelerin arttırılacağını belirten Örsdemir; “İlimizde halka daha fazla ulaşabilme adına şubelerimizi arttıracağız. Özellikle geçenlerde yaptığımız toplantı da ifade ettiğimiz üzere Erenler bölgesine, hastane bölgesine ve Şuhut kavşağında bir takım planlamalar yapacağız. İnşallah halkımıza daha yakın olacağız. Beldeler de 60 tane acentemiz var. PTT acentesi fazla olan Türkiye’nin ikinci ili Afyonkarahisar’dır. PTT olarak büyük bir camiayız. Her yere ulaşıyoruz. Her hafta biz Türkiye’nin röntgenini çekiyoruz. Türkiye’nin en fazla hizmet ağına sahip kuruluş biziz” şeklinde konuştu.
E-TİCARET HİZMETE HAZIR
E-ticaretin dünyada en hızlı gelişen sektör olduğuna dikkat çeken Örsdemir şöyle konuştu: “Bilindiği üzere e ticaret dünya da en hızlı gelişen sektör. PTT olarak gerçekten biz Afyon’a bu konuda katkı sunmak isteriz. Mesela İscehisar ilçemizde küçük mermer hediyelik objeler var. Lokum, sucuk, haşhaş gibi değerlerimizi sanal marketimizde teşhir edip pazarlamasını yapabiliriz. Bununla ilgili halkımızdan talep bekliyoruz. Bu konuda elimizden gelen desteği sağlamaya hazırız.”
>> Burcu AYDIN’ın Haberi