Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon Uşak Zafer Teknopark A.Ş.’nin Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme Bölgesi Yönetici Anonim Şirketi (Zafer Teknopark A.Ş.) Olağanüstü Yönetim Kurulu toplantısı, Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyal Tesislerde gerçekleştirildi

Afyon-Uşak Zafer Teknoloji Geliştirme

Toplantıya; Zafer Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş, Uşak Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Lütfi Özav, Afyonkarahisar Belediye Başkanlığını temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Afyonkarahisar OSB Başkanı Bekir Yeşilay, Uşak OSB’yi temsilen Serdar Sağıroğlu, Uşak TSO’yu temsilen Kamil Karahan, AFSİAD’ı temsilen Kirami Gürel, Teknopark Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tuğrul Kandemir ve Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Boz katıldı.

Afyon Uşak Zafer Teknopark A.Ş.’Nin Olağanüstü Genel Kurulu Yapıldı

Zafer Teknopark A.Ş. Olağanüstü Genel Kurulu toplantısı divanının oluşturulması ve Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın açılış konuşması ile başladı. Daha sonra toplantı gündem maddesine geçildi. Zafer Teknopark A.Ş.’nin sermaye artırım kararı Genel Kurulda oylanarak 2 milyon Türk Lirasından 9 milyon Türk Lirasına çıkartılması toplantıya katılanların oy birliği ile kabul edildi. Olağanüstü Genel Kurul toplantısı sonrasında Yönetim Kurulu Toplantısına geçilerek Mayıs ayı Yönetim Kurulu Toplantısı gündemdeki maddeler görüşülerek tamamlandı. Toplantı, dilek ve temennilerin ardından sona erdi.