Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon ve Sandıklı’nın grupları belli oldu

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon ve Sandıklı'nın grupları belli oldu

Spor Toto 3. Lig’de mücadele edecek Afyonkarahisarspor ve Sandıklı Belediyespor’un grupları belli oldu. Sandıklı Belediyespor yeni sezonda 1. grupta, Afyonkarahisarspor ise 3. grupta mücadele edecek

Afyonkarahisarspor ve Sandıklı Belediyespor’un yeni sezonda yer alacağı gruplar belli oldu. Dün yapılan kura çekimi sonrasında Afyonkarahisarspor 3. grupta, Sandıklı Belesiyespor da 1. grupta yer aldı. Afyonkarahisarsporlu ve Sandıklı Belediyesporlu taraftarların merakla beklediği grup kuraları çekildi. Beklenildiği gibi Afyonkarahisarspor ve Sandıklı Belediyespor farklı gruplara verildi. Gruplarda 19’ar takım yer alıyor.
28 Ağustos’ta ligler başlıyor
Spor Toto 3.Lig’de 2011-2012 sezonunun grupları belli oldu. Grup belirleme organizasyonuna kulüp temsilcileri ile TFF Yönetim Kurulu üyesi M. Akif Üstündağ, TFF Genel Sekreter Vekili Gıyasettin Şenman, TFF Maç Planlama ve Organizasyon Müdürü Ufuk Şepik katıldı. 19’ar takımdan oluşan 3 grubun bulunduğu Spor Toto 3.Lig’de yeni sezon 28 Ağustos 2011 tarihinde başlayacak. Ligin ilk devresi 25 Aralık 2011’de oynanacak 19. hafta karşılaşmaları ile bitecek. 2. devresi 22 Ocak’ta başlayacak Spor Toto 3.Lig’de 2011-2012 sezonu, 13 Mayıs 2012’de oynanacak maçlarla sona erecek.Ligde gruplarını ilk sırada tamamlayan takımlar doğrudan Spor Toto 2.Lig’e yükselecek. Her grubu 2., 3.,4. ve 5. bitiren takımlar Play-Off oynama hakkını kazanacak. Play-Off maçları tek maç eleme usulüne göre oynanacak. Bu müsabakalarda kazanan takımlar final oynayacak ve finalde kazanan takımlar ise Spor Toto 2. Ligi’ne yükselecek. Böylece toplam 6 takım Spor Toto 2. Lig’e yükselmiş olacak. Spor Toto 3. Lig’de gruplarında 16,17, 18 ve 19. sıraları alan toplam 12 takım Bölgesel Amatör Lig’e düşecek.

Afyonkarahisarspor’un yer aldığı 3. grup ekipleri:

Afyonkarahisarspor,
Tekirova
Ankara Demirspor
Nilüfer AŞ
Dardanel AŞ
D. Kayapınar Belediyespor
Siirtspor
T.İdman Yurdu
Hatayspor
Aydınspor 1923
Çarşambaspor
D. Gençlerbirliği
Erzurum Bel.spor
Beylerbeyi AŞ
Anadolu Üsküdar
Sancaktepespor
Y. Yozgatspor
Araklıspor
Pazarspor

İşte Sandıklı Belediyespor’un yer aldığı 1. grup ekipleri:

Sandıklı Belediyespor
Evrensekispor
Hacettepe
Keçiören Sportif AŞ
İnegölspor
Diyarbakır Büyükşehir Belediye DİSKİ
Belediye Van
Kırıkhan
Menemen Belediyespor
Kastamonu Belediyespor
Gebzespor
Gümüşhanespor
Bayrampaşa
Ümraniye
Lüleburgaz
MKE Kırıkkalespor
Beşikdüzüspor
Akçaabat Sebatspor
Elazığ Belediyespor