Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon vekilleri AK Parti yönetiminde

AK Parti’nin olağanüstü kongresi
Afyon vekilleri AK Parti yönetiminde

AK Parti’nin olağanüstü kongresi izlenimlerini Kocatepe Gazetesi muhabirine telefonla aktaran İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, her zaman ki gibi coşkulu, heyecanlı, partisine yakışır bir kongre tamamlamanın mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Binali Yıldırım’ın AK Parti Genel Başkanı seçildiği büyük kongre sonrası coşkulu, heyecanlı, kalabalık bir olağanüstü kongre tamamlamaktan son derece mutlu olduklarını aktaran Yurdunuseven şöyle konuştu: “Partimize yakışır bir kongre tamamlamaktan son derece memnunuz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun genel başkan adayı olmadığı kongre de bayrağı Sayın Binali Yıldırım’a devretti. Toplam bin 411 delegenin oy kullandığı seçimde sandıktan 6 geçersiz oy çıktı. Sayın Yıldırım, bin 405 delegenin oyu ile AK Parti Genel Başkanı seçildi. Kongremizin ülkemize, milletimize hayırlı, uğurlu olmasını diliyoruz.”
Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden Av. Ali Özkaya’nın Disiplin Kurulu asil üyeliğine, Hatice Özkal’ın ise 11. sıradan yedek MKYK üyeliğine seçildiğini sözlerine ekledi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi