Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon yine Müge Anlı’da

Son dönemde bir çok

Son dönemde bir çok olayla haber-tartışma programlarına konu olan Afyonkarahisar bu kez de şüpheli bir ölüm olayıyla program yapımcısı Müge Anlı’ya konu oldu. Geçtiğimiz günlerde Harb-İş’te eski eşiyle tartışırken iki aracın arasında kalarak ölen Tuncay Demir’in ölümünün kaza mı yoksa kasıtlı bir ölüm mü olduğu ATV’deki Müge Anlı’da tartışılıyor

 

“Tuncay Demirel olayı nedir?” sorusunun yanıtı tüm Müge Anlı izleyicileri tarafından merak ediliyor. Tuncay Demirel olayı Müge Anlı’da canlı yayında işleniyor. 23 Ağustos’ta Afyonkarahisar’ın Harbiş Mahallesi’ndeki semt pazarında yaşanan ölümlü kazaya tanık olanların programı araması istenirken, Demirel ailesi, 46 yaşındaki Tuncay Demirel’in ölümünden eşi Nazife ile eşinin arkadaşı Yasin’i sorumlu tutuyor.
TUNCAY DEMİREL OLAYI NEDİR?
Afyonkarahisar’da boşanmak üzere olduğu eşiyle yol ortasında tartışan kişi, iki aracın arasında kalarak öldü. Alınan bilgiye göre, merkez Harbiş Mahallesi’nde Tuncay Demirel, pazar yerinde boşanmak üzere olduğu eşi Nazife Demirel ile karşılaştı. Tartışmaya başlayan çiftten Nazife Demirel otomobiline doğru yürüdüğü sırada Tuncay Demirel de arkasından gitti. Tuncay Demirel, eşinin saçından çekip dışarı çıkarmaya çalıştı. Bu sırada Nazife Demirel’in, otomobili hareket ettirmesiyle Tuncay Demirel yere düştü. Demirel, arkadan gelen araçla eşinin aracı arasında kalarak hayatını kaybetti. Demirel’in cenazesi yapılan incelemenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morguna götürüldü.
>> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti