Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon, Yozgat karşısında – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon, Yozgat karşısında

Afyonkarahisarspor, bugün deplasmanda Yimpaş Yozgatspor’la saat 15.00’te karşılaşacak

Spor Toto 3. Lig İkinci Grup’da yer alan Afyonkarahisarspor’un bugünkü rakibi Yimpaş Yozgatspor. Bugün saat 15.00’te Yozgat Bozok Stadı’nda oynanacak maç için dün akşam saatlerinde Yozgat’a giden Afyonkarahisarspor, deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor. Mor Beyazlı ekip, bu maçını da kazanması halinde ligin zirvesi için büyük avantaj yakalayacak.
Ligin güçlü takımlarına karşı alınan seri galibiyetlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Afyonkarahisarspor, Yozgat’dan dan mutlu dönmek istiyor. Yozgat maçı öncesi kadrosunda sakat yada cezalı futbolcusu bulunmayan Afyonkarahisarspor, güzel bir oyun ortaya koyarak galibiyetle dönmeyi hedefliyor.
Ligde bir galibiyeti bulunan Yimpaş Yozgatspor ise Afyonkarahisarspor’un karşısına genç ve teknik bir kadroyla çıkacack. Teknik direktör değişikliğine giden Yimpaş Yozgatspor’da bu göreve Erhan Kayaaslan getirildi.
Kan değişikliğinin takıma nederece yansıyacağı ise merak konusu. Genç kadrosuyla ligde fırtınalar estiren Afyonkarahisarspor ise deplasmandaki maçında puan kaybetmemek istiyor. Afyonkarahisarspor’u Yozgat’da taraftarlarının yalnız bırakmayacağı öğrenildi.