Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’a 62 yeni hekim – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Afyon’a 62 yeni hekim

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği
Genel Sekreterliği’ne 62 hekim atandı

Devlet hizmet yükümlülüğü kurasının 64’üncü dönem atamaları Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’nin yüzünü güldürdü. Atama dönemleri içinde Afyonkarahisar’a bugüne kadar en çok hekim atamasının bu kurada gerçekleştiğini belirten Genel Sekreter Op. Dr. Fikret Başkan, Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu’yla yapılan görüşmeler neticesinde 58 pratisyen hekim ve 4 uzman hekim olmak üzere toplamda 62 doktoru Afyonkarahisar Kamu Hastanelerine kazandırmanın sevincini yaşadığını ifade etti.
Afyonkarahisar Kamu Hastanelerine bağlı 10 sağlık tesisi bulunduğunu belirten Op. Dr. Fikret Başkan, 9 devlet hastanesi ve 1 ağız diş sağlığı merkezi ile Afyonkarahisar ve bölge halkının sağlık sorunlarını çözebilmek için kesintisiz hizmet verildiğini kaydetti.
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan doktor atamaları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kaliteli ve ulaşılabilir hizmet sunabilmek için çalıştık. Afyonkarahisar’ın çok geniş bir coğrafya olması ve büyük ilçelerin il merkezine uzak olması sebebiyle il merkezindeki hastalarımız kadar ilçelerde hizmet bekleyen hastalarımızı düşünerek doktor atamaları planlanırken Afyonkarahisar merkezindeki hastaneler kadar ilçe devlet hastaneleri için kadro talep edildi” dedi.
Afyon Devlet Hastanesi’ne 13 tane pratisyen hekim, 1 tane uzman hekim, Bolvadin Doktor Halil İbrahim Özsoy Devlet Hastanesi’ne 5 tane pratisyen hekim, Çay Devlet Hastanesi’ne 6 tane pratisyen hekim, Dinar Devlet Hastanesi’ne 6 tane pratisyen hekim, Emirdağ Devlet Hastanesi’ne 6 tane pratisyen hekim, 1 tane uzman hekim, İscehisar Devlet Hastanesi’ne 5 tane pratisyen hekim, Sandıklı Devlet Hastanesi’ne 8 tane pratisyen hekim, 2 tane uzman hekim, Sinanpaşa Devlet Hastanesi’ne 5 tane pratisyen hekim, Şuhut Devlet Hastanesi’ne 4 tane pratisyen hekim atandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti