Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’a “Gastronomi Treni” gelecek

Türk Hava Yolları &

Türk Hava Yolları & TÜRSAB Dumlupınar BTK işbirliğiyle gerçekleştirilen “Satış Kanalları” toplantısı bölge acentalarının katılımlarıyla gerçekleşti.

Eğitimin başlangıcında  konuşan TÜRSAB Dumlupınar BTK Başkanı Bilal Şenel şu bilgileri aktardı:

Bölgedeki acentalarımızın alternatif kazanç kanallarının geliştirmek için Türk Havayolları ile ortak bir çalışma yaptık. Uçak biletleri satışında THY’ na ait kolay bilet ve  QUICKRES programının tanıtımını ve kurulumunu gerçekleştirdik. Acentalarımız için uçak bileti kazandırılması ve uçak biletinin kazanç kapısının daha açılmasını hedefledik. Böylelikle Pandemide zora düşen turizm sektörü ve acentalarımız için bir kazanç kapısı daha açılmış oldu”

Şenel, Afyon’un turizm potansiyelinin çok yüksek olduğunu Sağlık Turizm konusunda acentaların girişimlerde bulunduğunu, festival turizmi adı altında da artık festivallerin dışarıda satılır bir program haline geldiğini belirtti.

Önümüzdeki günlerde “Gastronomi Treni” ile acentalara kazanç kapısı açmak için çalıştıklarını belirten Bilal Şenel, “İlimizin MICE Turizm, Spor Turizm Sağlık turizm WILNESS Turizm  Doğa Turizm Kültür turizm Gastronomi Turizmi gibi dallarda acentalarımıza yeni kazanç kapıları oluşması için eğitimlerin, desteklerin ve teşviklerin verilerek iş birlikçi kurumlarla birlikte marka haline getirmeye, turizm alanın  da  ileriye taşımak için gayretlere devam ediyoruz” dedi.

Şenel son olarak oldukça verimli geçen toplantıya katılım sağlayan meslektaşlarına teşekkür etti. Sunumlarıyla acentaları bilgilendiren; THY Ankara Satış Müdürü Melih Torlak’a, THY Ankara Pazarlama Şefi Eren Şenalp’e ve THY Pazarlama Uzmanı Gülözlem Şener’e teşekkür etti. Program plaket takdimi ile son buldu.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti