Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’a her türlü desteği vereceğiz”

“Afyon’a her türlü desteği vereceğiz”

Afyonkarahisar Belediyesi’ni ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, bakanlık olarak Afyonkarahisar’a her türlü desteği vereceklerini belirterek, “Afyon için bütünsel kalkınma hedefiyle çıktığımız bu yoldaki tek hayalimiz, gelecek nesillere kıymetli eserler bırakabilmek” dedi

 

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Başkan Yardımcıları Süleyman Karakuş ve Benol Kaplan tarafından karşılanan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar AK Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Av. İbrahim Yurdunuseven, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Burhanettin Çoban, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri ve bakanlık bürokratları eşlik etti.
DEVAM EDEN VE PLANLANAN
YATIRIMLAR GÖRÜŞÜLDÜ
Ziyarette Başkan Zeybek Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nu Belediye de konuk etmekten duyduğu memnuneyeti ifade etti. Şehir içi ulaşıma büyük katkı sağlayacak AFRAY projesi hakkında Bakan Karaismailoğlu’na bilgiler veren Başkan Zeybek, desteklerinden dolayı teşekkür etti. Projede gelinen aşamaları anlatan Başkan Zeybek ayrıca Zafer Meydanı’nda bulunan PTT ve Telekom binaları hakkında da Bakan Karaismailoğlu ile görüş alışverişinde bulundu.
Ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Zeybek, “Şehrimizde yapacağımız projeler hakkında bakanımıza bilgilendirdik. Bakanlık olarak bizlere destek vereceklerini ifade ettiler. Bizlerde güzel şehrimiz Afyonkarahisar’ı daha iyi bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapacağız. Herşey Afyonkarahisar için.” dedi.
“KAHRAMANLAR ŞEHRİ
AFYONKARAHİSAR”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ise Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’e başarılı çalışmalarının devamını dileyerek bakanlık olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Kahramanlar şehri Afyonkarahisar’ı ziyaret etmekten büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Bakan Karaismailoğlu, “Afyon için bütünsel kalkınma hedefiyle çıktığımız bu yoldaki tek hayalimiz, gelecek nesillere kıymetli eserler bırakabilmek.” şeklinde konuştu. Başkan Zeybek ziyaretin anısına Bakan Karaismailoğlu’na satranç takımı ile keçeden seccade hediye etti. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ziyaretin anısına Afyonkarahisar Belediyesi’nin Şeref Defterini imzaladı.
>> Kocatepe Haber Merkezi