Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’a Sesleniyorum, Vicdanı Olan Yayına Bağlansın”

Esra Erol’un programında Afyonkarahisar’da yaşadığı belirtilen ailenin yaşadıkları gündem oldu. Üç harflilerle evli olduğunu söyleyen kadın Afyondaki tanıdık ve komşuların aseslendi

Esra Erol'un programında Afyonkarahisar'da

Ben cinlerle evliyim
Esra Erol’un programına katılan Afyonkarahisarlı Gökhan Bulut, eşi Döndü Bulut’un ruh sağlığı sorunlarıyla ilgili şok edici açıklamalarda bulundu. Afyonkarahisar’da yaşanan aile içi gerilim, son günlerin en çok konuşulan konularından biri haline geldi.  Programa katılarak yaşananları detaylandırarak olayın boyutlarını gözler önüne serdi.
“3 harflilerle evliyim” diyen Döndü stüdyoya geldi!

Esra Erol’un programına Afyonkarahisar’dan katıldıkları belirtilen Gökhan Bulut’un ifadelerine göre, eşi Döndü Bulut yaklaşık bir yıldır ruhi bunalım nedeniyle sağlık sorunları yaşıyordu ve bu sıkıntıların çözümü için çareyi hocalarda arıyordu. Döndü’nün hem kayınvalidesi hem de teyzesi olan Naciye Bulut, gelini Döndü’nün ruhsal rahatsızlığı ne zamandan bu yana yaşadığıyla ilgili olarak şunları anlattı:

“Döndü’yü 2023 yılında Ramazan Bayramı’na birkaç gün kala Mersin’e gönderdik ve bir süre sonra Şırnak’a gitti. Kız kardeşi ile birlikte oğluma boşanmak için avukat tutmuşlar. Kız kardeşi beni arayıp gizli gizli anlatmaya başladı. Döndü odada kendi kendine konuşuyor, ben yanına girmiyorum. Kardeşi psikoloğa götürmüş fakat düzelme olmamış. Al sen Afyon’a götür bu ruhsal bozukluk hocalık diyorlar dedi. Ben de gönderin gelsin dedim çocuklar zaten bendeydi, 2-3 ay ben baktım. Bağırıp, çağırıyordu ambulansı polisi bıraktı kaçtı gitti yakalayamadık. Ben yokken bir gün yakalamışlar kelepçe ile psikoloğa götürmüşler. Geldiğinde yine aynıydı. Hocanın yanındayken gördüm çeşitli yabancı dillerde bir şeyler söylemeye başladı. Ben evliyim ona aşığım beni ayıramazsın diye bağırışlarına şahit oldum.”

Üç harflilerle evliyim

Döndü Bulut; “Afyon’dakilere sesleniyorum şahit olanlar eğer birazcık vicdanları varsa bağlansınlar yayına”

Programın ilerleyen dakikalarında ise stüdyoya gelen Döndü Bulut, eşinin iddialarını yalanlayarak, kendisine hakaret edildiğini ve boşanma davası açıldığını belirtti. Ailesinin ve komşularının şahitlik yapmasını isteyen Döndü, kendisinin doğru ilaç almadığını ve yanlış bir şekilde şizofren hastalarının kullandığı bir ilaç verildiğini söyledi. Döndü Bulut; “Eşim işten geldiğinde evde tartışma yaşandı. Eşim hakaret ederek yine üzerime yürümeye başladı. Bundan öncede annemin yanına çok gittim benzer olaylar yaşandı. Boşanma davası bile açtım beni çocuklarımla tehdit etti. Deli dediler yine aynısını yapmaya çalışıyorlar. Beni ailemi çocuklarımı mahveden kendileri oldu, komşularımda şahit Afyonkarahisar kanlıca mahallesi bağlansın rica ediyorum arayıp bunları ortaya döksünler. Afyondakilere sesleniyorum şahit olanlar eğer birazcık vicdanları varsa bağlansınlar yayına.” İfadelerini kullandı.

Kayınpederi oğluna; “Ben gelinime güveniyorum, seviyorum diyorsun seven insan sevdiği için her şeyi yapar”

Programın ilerleyen dakikalarında, Döndü’nün kayınpederi de Afyonkarahisar’dan canlı yayına bağlanarak konuştu. Kayınpeder, “Ben gelinime güveniyorum. Oğluma seslenmek istiyorum. Karşında oturan çocuklarının annesi. Eşine sevgi ve saygı ile yaklaş, bağırarak bir yere varamazsın. Ben Döndü’yü seviyorum diyorsun, seven insan sevdiği için her şeyi yapar.” şeklinde konuştu.

“Bir daha yayına katılmayacağım boşanmak istiyorum”

Programda yaşanan bu çarpıcı gelişmelerin ardından Döndü, kararlı bir şekilde boşanmak istediğini ve programda bir daha yer almayacağını açıkladı. Döndü “Boşanmak istiyorum, mahkemeye çıkmak istiyorum direk buradan söylüyorum. Bir dahada yayına katılmayacağım. Burda sonlandırıyorum artık yeter!” ifadelerini kullandı.

Üç harflilerle evliyim

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti