Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Afyon’a yeni bir değer katmak için çalışıyoruz”

AK Parti Milletvekili Av.

AK Parti Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, Afyonkarahisar’ın önemli bir kavşak noktası olmasının yanında artık önemli bir turizm merkezine haline geldiğini belirtti. Yurdunuseven, “Bizler şehrimiz için gece gündüz ter dökerek Afyonkarahisar’ımıza her gün yeni bir değer katmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz” dedi

 

Afyonkarahisar’da hafta sonu bir dizi ziyaretlerde bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na eşlik eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Hükümlü ve Tutuklu Hakları Alt Komisyonu Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven söz konusu temasları değerlendirdi.
“VATANDAŞLA BAĞ KOPARILMIYOR”
Geçtiğimiz hafta Cuma Namazı sonrası il merkezinde Karşıyaka Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten İbrahim Yurdunuseven, “Hızla süren bürokrasi ve yatırım toplantılarının arasında fırsat buldukça memleketimizin mahallelerinde, caddelerinde ve sokaklarında vatandaşlarımızla bir araya geliyor, taleplerini dinleyip, istişarelerde bulunuyoruz. Bizim için hemşerilerimizle bağımızın sürekli olması son derece önemlidir.” dedi.
“BAKANLAR AFYON’A
YOĞUN İLGİ GÖSTERİYOR”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretlerine değinen Yurdunuseven, “Bilindiği üzere son zamanlarda hükümetimizin bakanları birer birer Afyonkarahisar’ımıza yoğun ilgi gösteriyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız da son sıra yaptığımız görüşmeler neticesinde planlanan ve devam eden projeleri yerinde görmek için şehrimize teşrif etti. 12. Ulaştırma ve Haberleşme Şûrası Ortak Akıl Konferansı Vizyon Oturumu’nu yapmak için Afyonkarahisar’ımızı uygun gören değerli bakanımıza ayrıca teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.
“ARTIK AFYON TURİZM MERKEZİ”
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Afyonkarahisar-Şuhut Yolu Şantiyesi, Emre Gölü ve Ayazini de incelemelerde bulunan Yurdunuseven sözlerini şöyle tamamladı: “Emre Gölü ve Ayazini’de yapılan çalışmalar ve girişimlerimiz neticesinde son zamanlarda burada yaşanan güzel gelişmeler ülkemizde basının artık buraya daha fazla ilgi göstermesine neden oldu. Son olarak Emre Gölü’nde tekne ve balon turlarının başlaması buraya ilgiyi kat kat arttıracak. Şehrimizi ziyaret eden tüm bakanlarımız mutlaka Ayazini ve Emre Gölü’ne de uğramayı ihmal etmiyor.Değerli bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katkılarıyla şehrimiz artık sadece önemli bir kavşak noktası olmanın yanısıra önemli bir turizm merkezi oldu. Bizler şehrimiz için gece gündüz ter dökerek Afyonkarahisar’ımıza her gün yeni bir değer katmak için çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.”
“FARKLI GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELEREDE
KUCAK AÇILIYOR”
AK Parti Afyonkarahisar İl Danışma Meclisi Toplantısı’na da katıldığını ifade eden Yurdunuseven şunları kaydetti: “Hep söylediğimiz gibi AK Parti istişarenin, birlik ve beraberliğin partisidir. Farklı görüş ve düşüncelerden herkese kucak açıyor davamıza ortak olan herkesin derdine ortak oluyoruz. Partimizin, belediyelerimizin faaliyetlerinde sürekli istişarelerde ve irtibatta bulunuyoruz. Şehrimiz için her zaman elimizden geleni yapmaya hazırız.” >> Esra KÜÇÜKKURT’un Haberi