Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyon’da 3 proje “Yenilikçilik” ödülü aldı

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji
Afyon’da 3 proje “Yenilikçilik” ödülü aldı

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri kapsamında Ege Bölgesi’nde projeleriyle dereceye giren okullar Manisa’da düzenlenen törenle ödüllerini aldı.
Törene Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı Ar-Ge, Kalite ve İzleme Değerlendirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa Organize Sanayi Bölgesi Başkan Danışmanı Nihat Akyol, yenilikçi ödülleri almaya hak kazanan Afyonkarahisar, Aydın, İzmir, Kütahya, Muğla ve Manisa’daki il milli eğitim müdürleri, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.
12 ilde yapılan bölgesel ödül törenlerinde, bu yıl 3 bin 357 başvurudan 106 çalışma Bölgesel Ödül almaya layık görüldü. İlk defa Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği ile yapılan Ege Bölgesi Ödül töreninde Manisa 2 proje ile ödül almaya hak kazanırken, Afyonkarahisar ise 3 ödül aldı.
Afyonkarahisar’dan ödüle layık görülen 3 proje Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Doğru Analiz Doğru Hedef, Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Münazara İle Okula Devam, Dumlupınar Bilim ve Sanat Merkezi, Konuşan Duvarlar olarak belirlendi. Ödül kazanan okullara başarı beratı takdim edildi. Ödül Töreni’nde Türkiye’nin 2023 hedefleri doğrultusunda daha büyük projelerin beklendiği vurgulandı.